Kisteherautók takarításához, állandó délelőtti műszakba keresünk egy új kollégát!

Termékkód: 2522098007

Ez a hirdetés lejárt!

Munkavégzés helye:
Budapest 14.kerület
Munka jellege:
részmunkaidő, részmunkaidő, 4 óra, részmunkaidő, 6 óra
Tapasztalat:
pályakezdő
Szükséges végzettség:
alapfokú végzettség
Cég neve:
Neo Rent Kft.
Hirdetésfeladás:
2017.08.30. 12:29:28
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: 99.79%
Értékeléseinek száma: 466
Beosztás: beosztott Jogosítvány: B, nem szükséges
Munkavégzés helye (település): Budapest 14.kerület Fizetés jellege: fix + jutalék
Keres/Kínál: Kínál Vállalkozói igazolvány: nem szükséges

Kisteherautók takarításához, állandó délelőtti műszakba keresünk egy új kollégát!

Egy jó kollégát keresünk, állandó délelőttös műszakra (7:30 - 13:30), akivel együtt dolgozhatunk az egyre jobb szolgáltatásért.

A munkakör leírása, röviden:

Az autókat hosszabb-rövidebb időtartamra adjuk bérbe, ezeket minden esetben tisztán és átvizsgálva adjuk át a bérlőknek. A betöltendő munkakör feladatai ezzel kapcsolatban az autók tisztítása (kívül-belül), üzemkész állapotuk ellenőrzése (olajszint, hűtővíz, ablakmosó, lámpák, stb.) lesz. Amennyiben van B-kategóriás jogosítványa, az új kolléga az autók kiszállításában is részt vehet (magasabb díjazás mellett). Autóipari előképzettség előny, de semmiképpen nem feltétel - mindent megmutatunk, minden felszerelést adunk, ami csak szükséges az alapos munkavégzéshez.

A munkavégzés helye: Budapest 14, Fogarasi út 115. (telephely)
A helyszín még gyalog is csak 10 percre van az Őrs Vezér tértől, de a közelben van trolibusz (82) és számos (31, 131, 144, 231) busz állomása is (lásd térképek a képek között)

Feltételek:

Igényes és pontos munkavégzés, minden tekintetben korrekt partnerség velünk. Nem harcolni szeretnénk, hanem együtt dolgozni, lehetőség szerint hosszú távon :-)

A korosztály tekintetében pályakezdőt jelöltünk meg, de ez csak annyit tesz jelen esetben, hogy nem szükséges a munka elvégzéséhez előzetes gyakorlat. A munkát minden munkát bíró, tehát akár jó kondiban lévő nyugdíjas is elvégezheti, sőt - örülünk a tapasztalt generáció jelentkezésének!

Nem feltétel (!), de előnyt és magasabb óradíjat jelenthet:

B-kategóriás jogosítvány, autóipar (pl. autószerelő) vonalon szerzett tapasztalat (tehát nem feltétlenül a szakmunkásvizsga a lényeg, hanem hogy legyen affinitása a kocsik és azok szerkezete iránt), számlaképesség, angol nyelvtudás.

Kit kell keresni az egyeztetés érdekében
(további információk, időpont megbeszélés, próba munka, stb.):

Dorcsák Tibor +36 30 293 0282