ESET NOD32 ANTIVÍRUS + 12 HÓNAP LICENCE KULCS | Eredeti (Windows 7 8 10) | Garancia | Számla

Vírusírtó, Víruskereső, Vírusvédelem

Termékkód: 2631855065
Licitek: 0
Látogatók: 378

FIX
ár
3 490 Ft
Áru mennyisége:
3 db
Az aukció kezdete:
2018.05.29. 15:44:23
Aukció befejezve:
2018.06.15. 02:07:58 - Frissíts!
Állapot:
Új
Szállítási költség:
Nincs
Szállítás és fizetés:
Ajánlott levél előre utalással
Garancia:
1 hét
Számlaadás:
Van
Az áru helye:
Békés megye, Békéscsaba
ESET NOD32 ANTIVÍRUS + 12 HÓNAP LICENCE KULCS | Eredeti (Windows 7 8 10) | Garancia | Számla Kép
Nagyításhoz vigye az egeret a kép fölé!
Eladó: tucsigold(219)
99.55%
A megvett termék
Kapcsolatfelvétel az eladóval
A tranzakció lebonyolítása
Szállítás és csomagolás
Értékelés eladóként: 99.55%
Értékelés vevőként: -
Regisztráció időpontja: 2017.03.21.
99.55%
Gyártó: ESET
Állapot: új

ESET® NOD32® Antivirus + 12 HÓNAP Digitális Licenc Kulcs | Új
(12 Hónapos Elektronikus Szoftverkulcs - ESD)

Új ESET® NOD32® Antivirus 12 hónapos aktiválási
kulcs + hivatalos letöltő link kerül átadásra.

Védelem és funkciók
Vírus- és kémprogram, Zsarolóprogramok, Adathalászat, UEFI Scanner,
Script-alapú támadások, Alacsony erőforrásigény, Játékos üzemmód, Exploit blokkoló

Legfrisebb 11-es teljes verzió
(Operációs rendszer támogatás: Microsoft Win7, Win8, Win10)

1 éven keresztűl teljes vírus adatbázis és védelmi
frissítések, valamint ingyenes áttérés a legfrissebb verziókra.


ESD Szoftver
Electronic Software Delivery, azaz ESD jelentése:
Elektronikus Szoftver
Kézbesítés, azonnali hozzáférhetőség.

Az ESD termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni,
mint a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban
teljes mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, csak az átvétel módja más.
Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető licencek és termékek,
valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.

Jogalap
Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11.) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adathordózó lemezén található vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett. (EU 2001/29/EG, 28.,  2009/24/EK)

Számla
A vásárló a számlát elektronikusan
kapja meg
PDF formátumban az email címére.

Azonnal vihető, nem kell rá várni
Kézbesítési idő 24 órán belül email-ben
és a hivatalos letöltő linken.ESET® NOD32® Antivirus licenc kulcs és letöltő link

  • Az ESET NOD32 Antivirus teljes verziója az ESET hivatalos oldalárol tölthető le és telepíthető. A hivatalos letöltő linket a vásárláskor a digitális aktiváló kóddal együtt megkapja a vásárló.
  • Az letöltés és használat legális, az ESET és az EU törvények teszik lehetővé. (ESD)
  • Az új ESET NOD32 Antivirus telepítése közben adható meg az aktiválási kulcs (termék kulcs), de telepítés után is aktiválható.
  • ESET NOD32 Antivirus digitális aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való használatra jogosít 1 éven keresztűl.
  • Esetlegesen egy már korábban telepített, korábbi verziójú ESET NOD32 Antivirus esetében, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni, úgy a kapott letöltőlinken lévő ESET NOD32 Antivirus telepítésre lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetövé tett linkröl. Az aktiáváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív Internet kapcsolattal rendelkezzen.

ESD szoftver

  • Az ár nem tartalmaz CD/DVD vagy pendrive adathordozót, így az nem kerül átadásra, annak tartalmát a vásárlónak kell letöltenie a gyártó oldaláról. (elektronikus szoftver kézbesítés)
Fizetési lehetőségek
Banki átutalással, bankkártyával (Visa, Master),
banki befizetéssel, valamint PayPal-lel és utánvéttel lehetséges.

Fizetés | szállítás | átvétel | garancia

Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges.
Átvétel elektronikus formában, email-ben és letölthető formában. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. (Egyes esetekben előfordulhat 2 munkanap)

GARANCIA:

7 nap, ami abban az esetben érvényesíthető amennyiben, valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot kap vásárló, amennyiben a problémát 7 napon belül jelzi. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik csere, illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A vásárló aktiváló kulcsot és hivatalos letöltő linket kap, a licenc szerződés a program feltelepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.


Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.

A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.

Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszavásárlás nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi a terméklapon leírtakat.Újrahasznosított szoftver: A „second hand” vagy „remarketing” szoftverek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, telephely bezárások, leselejtezések, illetve új verziójú szoftverek vásárlása, rendszerfrissítések, valamint elavult, meghibásodott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba. Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11.) határozata alapján a használt licencek kereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Value, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28.). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint kizárólag 1db eszközre telepíthetők.

A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):

„A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4. cikk (2) bekezdése és az 5. cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A »jogszerű megszerző« fogalma”

A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:

1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23?i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.

2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog.A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Minden márkanév, illusztráció, logó csak a vásárlási ajánlat leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
Köszönjük az érdeklődést

Szállítás és fizetés módja Szállítási alapdíj      
Ajánlott levél előre utalással Ingyenes      
Garancia: 1 hét
További információk a termék szállításával kapcsolatban:
Fizetés banki előre utalással, banki befizetéssel, vagy PayPal útján és bankkártyával, utánvéttel lehetséges. Átvétel, kézbesítés személyesen vagy elektronikus úton. Szállítás: 0Ft. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1-2 munkanapon belül. Garancia: 1 hét

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)

Kérdező: bigroli_a(102) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban

kérdés Tisztelt tucsigold! ez ugyanaz a verzió, mintha a neten 1 laptopra megvenném 3 évre 65 EUR-ért? köszi előre is, - bigroli_a 2018.06.13. 22:02:04
válasz Tisztelt bigroli_a! Ugyan az a verzió, mindig a legújabb verzióra frissíthető 1 éven belül. Ez 12 hónapos nem 36. Üdv, - tucsigold 2018.06.14. 08:31:28

Galéria - további termékek az eladó kínálatából

Vásárlás - ESET NOD32 ANTIVÍRUS + 12 HÓNAP LICENCE KULCS | Eredeti (Windows 7 8 10) | Garancia | Számla

FIX
ár
3 490 Ft
Áru mennyisége:
3 db
Az aukció kezdete:
2018.05.29. 15:44:23
Aukció befejezve:
2018.06.15. 02:07:58 - Frissíts!
Kapcsolódó top 10 keresés és márka