NORTON Internet Security VÍRUSÍRTÓ | 12 HÓNAPOS LICENCKULCS (Windows 7 8 10 Mac) | GARANCIA | SZÁMLA

Antivírus, Internet, Vírusvédelem, Symantec

Termékkód: 2654441843
Licitek: 0
Látogatók: 317

FIX
ár
6 100 Ft
Áru mennyisége:
5 db
Az aukció kezdete:
2018.08.01. 10:52:29
Aukció befejezve:
2018.08.22. 10:52:29 - Frissíts!
Állapot:
Új
Szállítási költség:
Nincs
Szállítás és fizetés:
Ajánlott levél előre utalással
Garancia:
1 hónap
Számlaadás:
Van
Az áru helye:
Békés megye
NORTON Internet Security VÍRUSÍRTÓ | 12 HÓNAPOS LICENCKULCS (Windows 7 8 10 Mac) | GARANCIA | SZÁMLA Kép
Nagyításhoz vigye az egeret a kép fölé!
Eladó: tucsigold(332)
99.7%
A megvett termék
Kapcsolatfelvétel az eladóval
A tranzakció lebonyolítása
Szállítás és csomagolás
Értékelés eladóként: 99.7%
Értékelés vevőként: 100%
Regisztráció időpontja: 2017.03.21.
99.7%
Gyártó: Symantec
Állapot: újszerű

NORTON Internet Security DELUX VÍRUSÍRTÓ
12 HÓNAPOS LICENCKULCS (Symantec)
(12 Hónapos Elektronikus Szoftverkulcs + ESD)

A Norton Security Deluxe minden adat védelméről gondoskodik.
Valós idejű védelmet biztosít a meglévő és felbukkanó kártevő programok ellen,
beleértve a váltságdíjat követelő programokat és a vírusokat.
A fejlett biztonság segítséget nyújt a személyes és a
pénzügyi adatok védelméhez az interneten.


Nem aktivált, 100% eredeti NORTON IS (Delux) Antivírus
digitális aktiválási kulcs + hivatalos letöltő link kerül átadásra.


Teljes verzió, 12 hónapos digitális aktiválás, teljes védelem.
Operációs rendszer: Microsoft Win7, Win8, Win10, MacOs
Android és iOS

1 éven keresztűl ingyenes, teljes vírus adatbázis és védelmi frissítések.
(Mivel remarketing termékről van szó a kulcsal teljes értékűen
aktiválható a szoftver, de az nem rendelhető saját Norton fiókhoz.)


ESD Szoftver
Electronic Software Delivery, azaz ESD jelentése:
Elektronikus Szoftver
Kézbesítés, azonnali hozzáférhetőség.

Átvétel
Az ESD termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni,
mint a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban
teljes mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, csak az átvétel módja más.
Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető licencek és termékek,
valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.

Számla
A vásárló a számlát elektronikusan
kapja meg
PDF formátumban az email címére.

Kézbesítés
Kézbesítési idő 24 órán belül email-ben
és a letöltő linken. (ESD)


Jogalap

Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11.) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, használt licencek tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adathordózó lemezén található, COA vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett. Bontott számítógépről elválasztott, újrahasznosított, remarketing szoftver.
 (ECLI:EU:C:2012:407, EU 2001/29/EG, 28., 2009/24/EK)A legjobb védelem PC vagy Mac eszköze számára

 • Valós idejű védelmet biztosít a meglévő és felbukkanó kártevő programok ellen, beleértve a váltságdíjat követelő (zsaroló) programokat és a vírusokat.
 • A fejlett biztonság segítséget nyújt a személyes és a pénzügyi adatok védelméhez az interneten, valamint áttfogó védelmet kínál.
 • Védelmet nyújt a zsaroló programokkal, vírusokkal, kémprogramokkal, a kártevő programokkal és más online fenyegetésekkel szemben.
 • A legnépszerűbb fogyasztói biztonsági szolgáltatás az Ön eszközei számára.
 • Kizárólag a biztonságra figyelünk, és mi biztosítjuk a világ legjobbjai közé sorolt biztonsági szolgáltatásokat.

NORTON Security Delux Antivirus licenc kulcs és letöltő link

 • Norton Security Delux Antivirus teljes verziója a Norton hivatalos oldalárol tölthető le és telepíthető. A hivatalos letöltő linket a vásárláskor a digitális aktiváló kóddal együtt megkapja a vásárló.
 • Az aktiáváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív Internet kapcsolattal rendelkezzen, valamint szükséges létrehozni egy saját felhasználói fiókot a telepítés befejezéséhez és aktiváláshoz. A fiók létrehozása telepítés közben is elvégezhető, vagy már meglévő fiók is használható.
 • Az letöltés és használat legális, amelyet az EU törvények tesznek lehetővé. (ESD)
 • Norton Security Delux Antivirus digitális aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való használatra jogosít 1 éven keresztűl.
 • Esetlegesen egy már korábban telepített, korábbi verziójú Norton Security Standard Antivirus esetében, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni, úgy a kapott letöltőlinken lévő Norton Security Standard Antivirus telepítésre lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetövé tett linkröl.

ESD szoftver

 • Az ár nem tartalmaz CD/DVD vagy pendrive adathordozót, így az nem kerül átadásra, szállításra, annak tartalmát a vásárlónak kell letöltenie a gyártó oldaláról. (elektronikus szoftver kézbesítés)
Fizetési lehetőségek
Banki átutalással, bankkártyával (Visa, Master),
banki befizetéssel, valamint PayPal-lel és utánvéttel lehetséges.

Fizetés | szállítás | átvétel | garancia

Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges.
Átvétel elektronikus formában, email-ben és letölthető formában. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. (Egyes esetekben előfordulhat 2 munkanap)

GARANCIA:

30 nap, ami abban az esetben érvényesíthető amennyiben, valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot kap vásárló, amennyiben a problémát 30 napon belül jelzi. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik csere, illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A vásárló aktiváló kulcsot és hivatalos letöltő linket kap, a licenc szerződés a program feltelepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.

Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.

A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.

Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszavásárlás nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi a terméklapon leírtakat.Újrahasznosított szoftver: A „second hand” vagy „remarketing” szoftverek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, telephely bezárások, leselejtezések, illetve új verziójú szoftverek vásárlása, rendszerfrissítések, valamint elavult, meghibásodott, bontott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba. Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11.) határozata alapján a használt licencek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Volume, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28.). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint nem átvihető licenc, kizárólag 1db eszközre telepíthetők.

A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):

„A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4. cikk (2) bekezdése és az 5. cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A »jogszerű megszerző« fogalma”

A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:

1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23?i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.

2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog.A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Minden márkanév, illusztráció, logó csak a vásárlási ajánlat leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
Köszönjük az érdeklődést

Szállítás és fizetés módja Szállítási alapdíj      
Ajánlott levél előre utalással Ingyenes      
Garancia: 1 hónap
További információk a termék szállításával kapcsolatban:
Fizetés banki előre utalással, banki befizetéssel, vagy PayPal útján és bankkártyával lehetséges. Átvétel, kézbesítés csak elektronikus úton. Szállítás: 0Ft. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. Garancia: 30 nap

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)

Még nem érkezett kérdés. Kérdezni a vásárlás előtt a legjobb.

Galéria - további termékek az eladó kínálatából

Vásárlás - NORTON Internet Security VÍRUSÍRTÓ | 12 HÓNAPOS LICENCKULCS (Windows 7 8 10 Mac) | GARANCIA | SZÁMLA

FIX
ár
6 100 Ft
Áru mennyisége:
5 db
Az aukció kezdete:
2018.08.01. 10:52:29
Aukció befejezve:
2018.08.22. 10:52:29 - Frissíts!
Kapcsolódó top 10 keresés és márka