ACCESS BARS kezelés

Termékkód: 2543607350
Ár:
9 000 Ft
Telefonszám:
+36 30 Mutasd
Szolgáltatás helye:
Budapest, XVI. kerület
Hirdetésfeladás:
2017.10.17. 09:11:38
Hirdetés lejár:
2018.04.15. 08:11:38
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: 99.9%
Értékeléseinek száma: 1982
Cég/Magánszemély: Cég
Keres/Kínál: Kínál
Számlaadás: van

ACCESS BARS kezelés

 Access Bars kezelés 

- Ha az életedben bármit megváltoztathanál, mivel kezdenéd?  ;) 


De mi az  Access Bars ?   :O

- Egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni.

Pihentebb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan.

A Bars kezelést több dologhoz is lehetne hasonlítani, de az alábbiak közül egyik sem. Nem testi gyógyítás, a szó hagyományos értelmében. Nem bioenergia adás, bár energiamozgás folyik. Pontokat érint a fejen, de nem fejmasszázs, vagy akupunktúra. 

Hatásában legrosszabb esetben is egy nagyon jó masszázs érzetét hagyja maga után, azonban ha megfelelő nyitottsággal állsz hozzá, akkor a jövődet változtathatod meg vele.

Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat. A bárok futtatásával ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak. Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal működhess.

Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet és hozzáállásodat tárolod, amelyeket bármely életedben fontosnak tartottál. amikor a bárjaidat futtatod, az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden.

...

Mi lenne, ha a mai nap valami másnak a kezdete lenne? Mi lenne ha az életed örömtelibb lenne?

...

Az Access Bars kezelés során nem kell megfejteni a problémát, nem kell beszélni róla, ha nem akarsz - ha igen, akkor erre is lehetőséged van, hiszen az Access Bars ehhez is kínál eszközöket. Vagy talán nem is tudod, hogy mi is a gondod? Csupán kényelmesen lazítasz, és élvezheted a mély, békés relaxációt, vagy akár alhatsz is.
Választod? Keress meg!


A kezelés időtartama  kb 50-70 perc


Gyerekeknek a kezelés féláron!  (a kezelés időtartama kb 30 perc)
(3 alkalmas bérlet 23.000,-ft)

A kezelés igénybe vehető Budapesten a  XVI. kerületben,  illetve keddenként a XVII. kerületben!