Induló légiós tréning (funkcionális edzés) a XI. kerületben!

Termékkód: 2527583810
Ár:
12 000 Ft

Ez a hirdetés lejárt!

Szolgáltatás helye:
Budapest, XI. kerület
Hirdetésfeladás:
2017.09.12. 12:54:42
Hirdetés vége:
2017.12.11. 11:54:42
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: 100%
Értékeléseinek száma: 7
Típus: fitness
Keres/Kínál: Kínál
Cég/Magánszemély: Magánszemély
Számlaadás: van

Úgy gondolod, hogy a funkcionális edzés az valójában konditerem kézisúlyokkal? Hogy ami öt éve jó volt, az jó ma is?

Nagy tévedés!

A sporttudomány a hétköznapi edzésekbe is betört, és ma már a legfrissebb kutatások eredményeit használjuk a gyakorlatban, legyen az sport-neurológia, klinikai kísérletek a MI eszközeinkkel, vagy a jóga és az erőemelés összefüggése.

Nyilván te is szakembert hívsz, ha festeni kell, autót szerelni, vagy masszőrhöz mégy, ha fáj valami. Az ezésedet miért próbálnád magad összeállítani?

A légiós tréning a leghatékonyabb fitness rendszerek ötvözete, amely az egészséget és az eredményeket együttesen fejleszti. Eszközeink a kettlebell, a clubbell és a gyűrű (TRX), de emellett saját testsúlyos gyakorlatokat is végzünk, mert a saját testedet előbb-utóbb el kell tudnod bírni - ez a fittség egyik alappillére!

Az egészség-alapú fitness szerint vallom, hogy az erő és az állóképesség fejlesztése mellett a mozgás minőségének javítása is döntő fontosságú, mert a korábbi sérülések vagy az ülő életmód miatt mozgásunk beszűkült, ezért hatékony edzést csak ezeknek a blokkoknak a feloldásával képzelhetünk el.

Ennek megfelelően először a technika legyen tökéletes, utána lehet terhelni az adott mozgást, és nagyobb súlyokat mozgatni vele – nálam nem lehet cél rossz technikával nagy súlyokat mozgatni!

A légiós tréning edzésein olyan gyakorlatokat végzel majd, amik biztonságosan és hatékonyan javítják a erőszintedet és állóképességedet. Két kiegészítő területet is tanulsz majd, a légzéstechnikát és a jógát, amelyek évezredek óta kötelező elemei minden mozgásrendszernek! Bár a napi edzésprogram adott, de edzettségi állapotodnak megfelelően könnyebb vagy nehezebb feladatokat kaphatsz tőlem, hogy biztonságosan, de hatékonyan haladhass kitűzött célod felé.

Hívj és megbeszéljük a továbbiakat!