Díjak és elismerések

Aranypenge a Vaterának Integrált megoldások kategóriában 

Superbrands 2009

Az Arany Penge a magyarországi kreatív szakmában tevékenykedők által leginkább elfogadott díj. Sok alkotónak, ügynökségnek és megbízónak jelentenek igazán emlékezetes, rangos elismerést. 2010-ben a MAKSZ immáron 10. alkalommal rendezte meg a Fesztivált és a hatás nem maradt el.

A 10. Arany Penge fesztiválon "Integrált megoldások" kategóriában a szakmai zsűri a legkiválóbb díjjal, azaz egy Arany Pengével jutalmazta meg a "Megcsalt feleség" kampányunkat, melyet 2009. őszén a Cluso kreatív ügynökség készített a Vaterának. Köszönet a díjért felhasználóinknak és partnereinknek!

Szupermárka lett a Vatera 

2009.06.23.
Superbrands 2009 A Vatera.hu 2009-ben elnyerte a Superbrands nemzetközi hálózat marketing zsűrijének szakmai minősítését. A hazánkban 5. alkalommal kiosztott címet csak azok a márkák kaphatják meg, melyek kiemelkedő sikereket értek el, illetve e kivételes eredmények fenntartását biztosítják.
A szakértői bizottság tagjai a márkákat a következő elvek alapján értékelik:
"Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek."

A cím elnyerésével a Vatera.hu jogosulttá vált a Superbrands logo és minősítés használatára, és részt vehet a Superbrands 2009 Programban.

Köszönjük, hogy Vaterázik, hiszen ez Ön nélkül nem sikerülhetett volna!

A Vatera.hu az eFestival 2008 nyertesei között 

2008.12.02. - DAT 2008 konferencia

Az vatera.hu 2008-ban megnyerte az eFestival "Az év online üzleti sikerének" járó különdíját.

A Vatera.hu Kft. az eFestival 2008 nyertesei között Az idei év vége sem maradt elismerés mentes. Az eFestival az online és a multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseménye, melynek "Az év online üzleti sikere" különdíját idén a Vatera.hu Kft.-nek ítélték.

Az elismerő oklevél mellett a Vatera.hu jogosulttá vált a Díjnyertes Digitális Média Alkalmazás cím viselésére.

További információk: www.matisz.hu

A Vatera.hu Kft. 2008-ban is a RED HERRING 100 EUROPE díj DÖNTŐSEI között 

2008.03.26. - Málta

Újabb nemzetközi elismerést kapott hazánk legnépszerűbb internetes kereskedelmi oldala.

Red Herring 100 Europa Díj Döntősei között A Red Herring médiacég bejelentette, hogy a Vatera.hu Kft., Magyarország legnagyobb aukciós piactere is szerepel az EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) 100 legjobb technológiai magáncégét jutalmazó Red Herring 100 Europe díj döntősei között. Az idei lista igazán lenyűgöző. A beérkezett rekordmennyiségű jelölés is bizonyítja, hogy Európa vezető szerepre tör a globális technológiai szektorban mondta el a Red Herring főszerkesztője, Joel Dreyfuss. A térség technológiai cégeinek és vállalkozóinak kivételes eredményei jól érzékeltetik, milyen gyorsan halad az európai innovációs ökoszisztéma kiépülése.

A legjobb magáncégek listájának összeállításával a Red Herring immár hagyományosan, évről évre azonosítja az új és innovatív technológiai vállalatokat és vállalkozókat. Így figyeltek fel például a Red Herring szerkesztői már sikerük hajnalán a Google, az eBay és a Skype cégekre, mint a mindennapi élet és munkavégzés gyökeres átalakítására képes, ígéretes vállalkozásokra. A Red Herring szerkesztősége az idén több száz magáncéget vetett alá szigorú értékelésnek pénzügyi mutatók és különféle szubjektív kritériumok (pl. a cégvezetés színvonala, a stratégia megvalósítása és a kutatás-fejlesztés iránti elkötelezettség) alapján. A médiacég az április 14. és 16. között a Westin Dragonara hotelben tartandó Red Herring Venture Market Europe (VME) 2008 konferencián adja át a Red Herring 100 Europe díjakat. A The Pursuit of Disruption címet viselő háromnapos rendezvény azt járja körül, miként jutnak európai cégek számos technológiai szektorban vezető pozícióhoz, milyen módon szereznek versenyelőnyt, és hogyan aratnak sikereket olyan módszerekkel, amelyek mind az új, mind pedig a régebben alapított technológiai cégek számára értékes üzleti lehetőséget hordoznak.

A Red Herringről
A Red Herring globális médiacég több fórumot kínál a világ vezető technológiai innovátorai, kockázati tőkebefektetői és üzleti döntéshozói számára: élvonalbeli innovációs magazint ad ki, napi rendszerességű online technológiai hírszolgálatot tart fenn, technológiai hírleveleket terjeszt és nagyszabású rendezvényeket szervez a technológia világának vezetői számára a világ különböző pontjain. A Red Herring a globális innovációs gazdaság .bennfenteseként. egyedülálló információkkal szolgál a gazdaság motorját hajtó, új technológiákról.
További információ a Red Herringről: www.redherring.com.

Újabb elismerés a Vaterának 

2007.11.14.

HVCA A tegnapi nap folyamán újabb rangos elismerésben részesült a Vatera. A Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) több hazai cég közül négy céget emelt ki példaértékű tevékenysége miatt.

Az Év vállalata (IND Group) mellett a Vatera.hu is elismerő oklevélben részesült.
Az indoklás szerint „a 2007. évben e vállalat tevékenysége bizonyult példaértékűnek&rdquo Az elismerésben részesült vállalat példája mutatja, miként járulhat hozzá a vállalkozás sikeréhez a tőke és a menedzsment pozitív szerepvállalása.

Köszönet felhasználóinknak!

A Vatera az év internetes kereskedője 2007-ben is 

2007.11.09.

Az év kereskedője 2007-ben immár harmadik alkalommal kerül kiosztásra az Inter-Európa Bank, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által közösen alapított „Az Év Internetes Kereskedője Díj”. A kitüntető címet a Vatera.hu online piactér, immár másodszor kapta meg.

A díj célja az hazai internetes kereskedelembe vetett bizalom folyamatos erősítése mellett, hogy - a jutalmazáson túl - szélesebb körben is ismertté és elismertté tegye azt az internetes kereskedőt, aki a legtöbbet tette a hazai e-kereskedelem területén, és ezen a területen a legjobbnak bizonyult. A díjat közönségszavazás, majd a szakmai zsűri döntése alapján 2006 után 2007-ben is a Vatera.hu kapta.

Az Év Internetes Kereskedője Díj ünnepélyes kiosztására 2007. november 8-án a Budapesti Corvinus Egyetemen került sor. A megtisztelő cím elnyerésével a VATERA.hu jogot szerzett arra, hogy egy évig használhassa "Az Év Internetes Kereskedője 2007" megjelölését, valamint az alapítók és a médiatámogatók által felajánlott online kampányt, és számos további kedvezményt is igénybe vehet.

A Vatera.hu ezúton is köszönetet mond minden kedves Felhasználójának azért, hogy az elmúlt időszakban a Vatera.hu-t választotta kereskedése színhelyéül és tanácsaival, segítő szándékú megjegyzéseivel segítette a piactér működését. Elsősorban ez tette lehetővé azt a folyamatos fejlődést, aminek eredményeképpen végül a tavalyi első helyet az 500 versenyző részvételével zajló rangos megméretésben meg tudtuk ismételni, sokak meglepetésére és még többek örömére.

További jó vaterázást, sikeres üzleteket kívánunk! Baráti üdvözlettel:
A Vatera.hu csapata

A 2006-os év Internetes kereskedője 

Az év kereskedője A 2006 szeptember- októberében zajlott közönségszavazás, majd az azt követő szakmai zsűri döntése alapján, közel 1000 jelölt webáruházból a Vatera.hu kapta az év Internetes kereskedője címet. Az Inter-Európa Bank és az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által életrehívott díjat az online piac legnagyobb képviselői közül a Vatera folyamatosan növekvő dinamikus fejlődésével érte el.

Red Herring szaklap döntőse 2006-ban 

Red Herring 100 Europa Díj Döntősei között A kaliforniai székhelyű, a legfrissebb technológiák és internetes vállalkozások monitorozására szakosodott mérvadó Red Herring szaklap, 2006-os legígéretesebb internetes cégeknek kiírt versenyében, a Vatera.hu egyedüli hazai cégként lett döntős 3 régiót -Európát, Közel- keletet és Afrikát- felölelő versenyben.