Hírek

2008. December

2008. November

2008. Október

2008. Szeptember

2008. Augusztus

2008. Július

2008. Június

2008. Május

2008. Április

2008. Március

2008. Február

2008. Január


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! 2008.12.19.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket

Kedves Felhasználónk!

Köszönjük, hogy 2008-ban a vatera.hu felhasználói között üdvözölhettük Önt. Önnek is köszönhetően a vatera tovább nőtt, erősödött, és továbbra is a legnagyobb magyar online piactér.

Minden elkövetünk, hogy 2009-ben is méltók legyünk Ön és felhasználótársai bizalmára.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet és sikeres vaterázást kívánunk 2009-re is!

A Vatera.hu csapata

Oldal tetejére

2008. december 5-én újra jutalékmentes nap a Vaterán! 2008.12.02.

Örömmel értesítjük felhasználóinkat, hogy 2008. december 5-én, pénteken ismét jutalékmentes napot tartunk a Vaterán. Tehát 5-én 0 órától 6-án 0 óráig indított termékei eladása után nem kell jutalékot fizetnie a Vaterának.

Milyen termékekre vonatkozik a jutalékmentes nap?
A kedvezmény csak az ezen a napon indított, 1 Ft-ról induló, minimálár nélküli termékekre vonatkozik. A kedvezmény csak a termékek után fizetendő jutalékokra érvényes és nem érinti az aukciókhoz kapcsolódó különböző egyéb szolgáltatásokat (pl: termékkiemelések).

Meddig lehet jutalékmentesek a termékek?
A termékek csak az Ön által megadott első lejárati idő végéig adhatóak el jutalékmentesen. Az ezt követő időszakban az eladásokra a Vatera díjtáblázatában megadottak jutalékok érvényesek.

Oldal tetejére

Megújult a Vatera PST 2008.11.26.

A Vatera Power Seller Tool (Vatera PST) segítségével sok terméket tud gyorsan feltölteni a Vatera piacterére. Használata kifizetődő, amikor sok termék adatát kívánja egyszerre szerkeszteni.

Felhasználóink visszajelzései alapján a vatera PST legutóbbi változatát módosítottuk, és egy megújult és minőségileg jobb eladási segédeszközt kínálunk felhasználóinknak. A szolgáltatás INGYENES!

A legfontosabb újdonságok:
- A korábban létrehozott aukciók adatai letölthetőek a www.vatera.hu-ról
- Lehetőség van az aukciók adatainak tömeges módosítására
- Lehetőség van az igénybe vett termékkiemelések költségének megjelenítésére feltöltés előtt.
- Webáruházak, termék-adatbázissal rendelkező cégek számára megújult CSV-import funkció

Kiknek ajánljuk a szolgáltatást?
- sok terméket eladni szándékozóknak
- azoknak, akik nem akarnak folyamatosan internet-kapcsolatban lenni a termékek feltöltésekor (pl. dial-up hozzáféréssel rendelkezőknek)
- azoknak, akik gyorsan akarják feltölteni termékeiket

A szolgáltatás igénybevételének előfeltételei:
- legalább öt feltöltött termék (a Vatera piacterén), megfelelő gyakorlat a Vatera piacterének használatában
- alapszintű Excel, email és internetes felhasználói ismeretek

Ismerkedjen meg a Vatera PST 2-vel

Oldal tetejére

2008. november 21-én jutalékmentes nap a Vaterán! 2008.11.18.

Örömmel értesítjük felhasználóinkat, hogy 2008. november 21-én pénteken ismét jutalékmentes napot tartunk a Vaterán. Tehát 21-én 0 órától 22-án 0 óráig indított termékei eladása után nem kell jutalékot fizetnie a Vaterának.

Milyen termékekre vonatkozik a jutalékmentes nap?
A kedvezmény csak az ezen a napon indított, 1 Ft-ról induló, minimálár nélküli termékekre vonatkozik. A kedvezmény csak a termékek után fizetendő jutalékokra érvényes és nem érinti az aukciókhoz kapcsolódó különböző egyéb szolgáltatásokat (pl: termékkiemelések).

Meddig lehet jutalékmentesek a termékek?
A termékek csak az Ön által megadott első lejárati idő végéig adhatóak el jutalékmentesen. Az ezt követő időszakban az eladásokra a Vatera díjtáblázatában megadottak jutalékok érvényesek.

Oldal tetejére

A Tuti Lottó játék ötödik hetének és fődíjának nyertesei 2008.10.29.

Végetért eddigi legsikeresebb nyereményjátékunk, a Tuti Lottó. Közel 82.000 felhasználónk vett részt a játékban, és kb. 140.000 tipp érkezett be.

A játékszabálynak megfelelően a Tuti Lottó főnyereményét "butus74" felhasználónk nyerte, az ő szelvényén megjátszott számokra érkezett be összesen a legkevesebb tipp. Nyerő számai: 35, 36, 42, 43, 45. Nyereménye: 1.000.000 Ft

2. díjat (második legkevesebb beérkezett tipp) "arpii001" felhasználónk nyerte. Nyereménye: 1 db kétszemélyes egyiptomi utazás

3. díjat (harmadik legkevesebb beérkezett tipp) "jános777" felhasználónk nyerte. Nyereménye: 1 db Fujitsu-Siemens AMILO Pi 2512 típusú laptop

Az ötödik heti iPod Touch sorsolásán "szetag" felhasználónkra mosolygott a szerencse.

Mindenkinek köszönjük a részvételt, a nyerteseknek gratulálunk. Hamarosan értesítjük őket személyesen is.

Oldal tetejére

A Tuti Lottó játék második nyertese 2008.10.21.

A negyedik héten tippelők közül "garchagi" felhasználónkra mosolygott a szerencse, övé lett a heti nyereménysorsoláson az Apple iPod Touch. Gratulálunk!

Oldal tetejére

A Tuti Lottó játék harmadik nyertese 2008.10.14.

A harmadik héten tippelők közül "kovacspal61" felhasználónkra mosolygott a szerencse, övé lett a heti nyereménysorsoláson az Apple iPod Touch. Gratulálunk!

Oldal tetejére

A Tuti Lottó játék második nyertese 2008.10.08.

A második héten tippelők közül "Madboka" felhasználónkra mosolygott a szerencse, övé lett a heti nyereménysorsoláson az Apple iPod Touch. Gratulálunk!

Oldal tetejére

A Tuti Lottó játék első nyertese 2008.10.05.

Az első héten tippelők közül "Rhuarc" felhasználónkra mosolygott a szerencse, övé lett a heti nyereménysorsoláson az Apple iPod Touch. Gratulálunk!

Hírlevél: folyamatos tájékoztatás és tippek A nyereményjátékról minden héten új tippeket és friss tájékoztatást adunk a Vatera hírlevélben.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre a "Személyes menü"-ben a "Saját beállítások" alatt!

Oldal tetejére

Hálózati karbantartás szeptember 19-én 2008.09.17.

Kedves Felhasználóink!

2008. szeptember 19-én pénteken hálózati karbantartás lesz. Felhívjuk figyelmüket, hogy a hálózati karbantartás ideje alatt szeptember 19-én 00:00-tól 01:00-ig szolgáltatásaink szünetelnek. Az érintett időszakban lejáró aukciókat 1 órával meghosszabbítjuk.

Az okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük!

A Vatera csapata

Oldal tetejére

Kedves Felhasználónk! 2008.09.02.

Aug. 31-én 24:00-kor Egyszámjátékunk véget ért. Több, mint 41 ezer felhasználónk vett részt a játékban

Az Egyszámjáték nyertese "babu70" felhasználónk lett, mivel az ő tippje volt az a legalacsonyabb pozitív egész szám (580), amelyre senki más nem tippelt. Nyereménye kétszemélyes thaiföldi utazás 2009. januárban.
A 2. díjat (1 db DELL inspiron 1501 notebook) "piket01" felhasználónk nyerte, 680-as tippel.
A 3. díjat (kétszemélyes wellness-hétvége a Silver Resort-ban, Balatonfüreden) "marczcs" felhasználónk nyerte, 690-es tippel.
A nyereményjáték vígaszdíját (kétszemélyes egyiptomi utazás), amelyet az összes résztvevő felhasználónk között sorsoltunk ki, "devilapja" felhasználónk nyerte.

A nyerteseket telefonon és e-mail-ben értesítjük.
Gratulálunk minden résztvevőnknek, további sikeres vaterázást kívánunk

Oldal tetejére

Kedves Felhasználónk! 2008.08.07.

Július 14-től több változtatást vezettünk be eladóink részére, többek között fizetőssé tettük a minimálár használatát (amennyiben a beérkező legmagasabb ajánlat nem éri el a minimálár szintjét). A változásokról hírlevelünkben, hirdetményünkben és a Vatera fórumán is értesítettük felhasználóinkat. Ennek ellenére több eladónk jelezte, hogy a szolgáltatás fizetőssé tételéről nem értesültek időben, ezért - és részben saját figyelmetlenségük miatt - automatikusan igénybe vették a minimálár lehetőségét új vagy újrainduló aukcióikban. Sokak esetében ez akár több száz termékfeltöltést jelentett, esetükben ez igen magas (és nem tervezett) költségeket jelentett.

Eladóink visszajelzései, a fórumokban megfogalmazott vélemények és az ügyfélszolgálatunkra beérkező visszajelzések alapján úgy ítéljük meg, hogy - szándékaink ellenére - a változtatás fentebb ismertetett kommunikációja nem volt megfelelő és teljes körű. Ezért úgy döntöttünk, hogy a 2008. július 14-től 2008. július 31. 24:00-ig tartó időszakra nem számolunk fel díjat a minimálár igénybe vételére, függetlenül attól, hogy egy eladó tudatosan, vagy figyelmetlenségtől választotta ezt az opciót. Ennek értelmében az erre az időszakra kiállított számlákban szereplő, a minimálárra vonatkozó összegeket jóváírjuk az érintett felhasználók egyenlegén. A 2008. augusztus 01. 00:00-tól indított aukciók esetében a minimálár használata (amennyiben a beérkező legmagasabb ajánlat nem éri el a minimálár szintjét) díjköteles és fizetendő a Vatera piacterén érvényes díjtáblázatban meghatározottak szerint! A fenti időponttól kezdve a minimálár, mint fizető szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos reklamációkat nem fogadunk el.

Felhívjuk figyelmét, hogy ellenőrizze a minimálár beállítását később indítandó valamint automatikusan újraindított aukciói esetében is!

Tájékoztatásul közöljük, hogy a jövőben minden, a felhasználókat érintő változás helyet fog kapni a Vatera főoldalán, valamint továbbra is mindenről beszámolunk a főoldal alján található "Hírek és információk a vateráról/Hírek" menüpont alatt. Kérjük, Ön is kísérje figyelemmel a Vatera életében meghatározó híreket, történéseket!

Heti hírlevelünkben szintén értesülhet a Vaterán történő változásokról, amelyre feliratkozhat a "Személyes menü"-ben a "Saját beállítások" alatt.

Amennyiben kérdése, észrevétele lenne, bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.
További sikeres kereskedést és jó vaterázást kívánunk!
A vatera.hu csapata

Oldal tetejére

EB totó eredmények 2008.07.02.

Nagy örömünkre rengeteg felhasználónk vett részt az EB-totón.
Több játékosunk rendelkezik jövőbelátó képességekkel vagy csak nagyon értenek a labdarúgáshoz, hiszen több olyan felhasználónk is akadt, aki 8 mérkőzés végeredményét találta el pontosan, amely véleményünk szerint fantasztikus teljesítmény, hiszen összesen 31 mérkőzésre lehetett tippelni az EB során.

Az első helyen holtverseny után "szétlövéssel" döntöttünk, a játékszabály szerint a több, a vaterán szerzett tranzakciós visszajelzéssel rendelkező felhasználó javára.

Eredmények:
 • 1. díj: kétszemélyes utazás az FC Liverpool csapatának egyik hazai bajnoki meccsére az őszi szezonban
  Nyertes: "mhatrix" nevű felhasználónk
 • 2. díj: 1 db SAMSUNG LE32S73 típusú LCD televízió
  Nyertes: "fanika" nevű felhasználónk
 • 3. díj: 1 db FAGOR 3 FC 39LAX hűtőgép
  Nyertes: "abzeichensammler" nevű felhasználónk
 • 4-15. díj: 1 karton 0,5l-es Heineken dobozos sör Nyertes: "joe-ker", "vinczu", "wsection", "lindus83", "konkursz", "udvaria", "kicsifrick", "Urbean", "mrtax", "rrrrzzzz", "bontó", "venirebene"
A nyerteseket telefonon és e-mail-ben értesítjük.
Köszönjük a részvételt minden tippelőnek, gratulálunk a nyerteseknek.

Oldal tetejére

Változások a Vatera piacterén 2008.06.26.

2008. július 14-től az alábbi változások lépnek életbe a Vatera piacterén

Kiemelés típusa: Jelenlegi ár (Ft): Új ár (Ft):
Speciális ajánlat * Nem volt korábban 3000
Terméklink a nyitólapon 295 600
Félkövér kiemelés 90 100
Bekeretezés 100 100
Színes háttér 100 150
Alcím a listázóban 125 100
5 perces hosszabbítás 60 50
Ajándék ikon 40 50
Listázások elejére ** 125 300

* Új, korábban nem létező kiemelési típus. A vatera főoldalon jelenleg is található "Speciális ajánlataink"-at fogják felváltani. Egyszerre 3 db ajánlat jelenik meg fotóval a főoldal legjobb részén. Hetente maximum 50 termék rotálódhat a speciális ajánlatok között, több termék nem kerülhet ide.
** A korábbinál értékesebb kiemelési típus, mivel ezek a termékek jól el lesznek különítve a többi (nem kiemelt) terméktől.

A bevezetés módja: csak a kiemelések díjmódosításának bevezetése (2008. július 14.) után indított aukciókra vonatkoznak az új díjak. A 2008. július 14. előtt indított aukciók után a feltöltéskor érvényes díjszabás szerint kell fizetni a kiemelések díját.
Listázási díj bevezetése az alábbi kategóriákban:

Egyéb jármű - 350 Ft
Haszongépjármű, munkagép, busz - 350 Ft
Légi jármű - 350 Ft
Motor, robogó, quad - 350Ft
Személyautó - 350 Ft
Versenyautó - 350 Ft
Veterán jármű > Autó - 350 Ft
Veterán jármű > Motor - 350 Ft
Vízijármű - 350 Ft

Természetesen a fenti kategóriákban az alkatrészek továbbra is listázási díj nélkül kerülnek feltöltésre, amennyiben az alkatrészek kategóriában kerültek meghirdetésre.

Ingatlan, Építkezés, Otthon > Ingatlan és alkategóriái - 450 Ft
Új kategória: albérlet - 450 Ft

A bevezetés módja: A listázási díj bevezetése (2008. július 14.) előtt indított aukciókra nem kell listázási díjat fizetni.

Minimálár fizetővé tétele:

Aukcióindításnál a "minimálár" opció igénybe vétele fizetővé válik. Ár: 100 Ft. Amennyiben a legmagasabb ajánlat eléri a minimálár szintjét, vagy a termék villámáron kel el, a minimálár díját az eladónak nem kell kifizetnie. Amennyiben az aukció nem érte el a minimál árat, akkor a díj felszámításra kerül. (Amennyiben az árverésen nem érkezik licit, a díj értelemszerűen kiszámlázásra kerül hiszen egyetlen ajánlat sem érte el a minimálárat.)
A bevezetés módja: csak a 2008. július 14. után indított aukciók esetében válik fizetőssé a minimálár.

Oldal tetejére

Elektronikus számlázás a Vateránál 2008.06.17.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk, hogy Cégünk az általa nyújtott szolgáltatásokról az Önök által megadott adatok alapján digitálisan aláírt adóigazgatási azonosításra alkalmas elektronikus számlát készít 2008. június elejétől. Az elektronikus számlázás a 2007. évi CXVII. áfa törvény vonatkozó rendelkezései és a 46/2007.(XII.29) PM rendelet szerint történik. Az elektronikus számlázás bevezetése után papír alapú, nyomtatott számlát Cégünk nem készít.

A hatályos magyar jogszabályok alapján az elektronikus számladokumentumnak rendelkezni kell PKI (Public Key Infrastructure . Nyilvános kulcsú titkosítás) technológiával készült elektronikus aláírással, valamint az aláírás időpontját hitelesítő elektronikus időbélyegző pecséttel. Ezért felhívjuk figyelmét, hogy az elektronikus számla csak elektronikus formában lesz alkalmas adóigazgatási azonosításra! Így kérjük az adóalanyokat, hogy a letöltött digitálisan aláírt számlát az elévülési idő végéig elektronikus formában szíveskedjenek megőrizni.

Az elektronikus aláírás jogi és technikai hátteréről, illetve az elektronikus aláírás ellenőrzéséhez szükséges tanúsítványokról részletesen a www.e-szigno.hu oldalon tájékozódhat.

Az elektronikus számlát a regisztráció során megadott email címre küldjük.

Az Önök letölthető elektronikus számlája mindössze egyetlen PDF kiterjesztésű fáj lesz, mely egyesíti a hagyományos és az elektronikus számla előnyeit.
Vatera Ügyfélszolgálat

Oldal tetejére

Minden napra egy mobil! 2008.06.09.

Megtartottuk "Minden napra egy mobil" nyereményjátékunk ötödik sorsolását, ahol a máj. 26-júni 01. közötti időszak nyerteseit sorsoltuk ki.

Eladók/vevők játéka (legalább 1.000 Ft értékű visszaigazolt eladás/vásárlás)

Időpont Győztes felhasználóneve
május 26. Hunor1976
május 27. Sugarplum
május 28. sepuita
május 29. AUTOMAX
május 30. pcpiacinfo
május 31. RegdonJ
június 01. KBobe86

A napi nyeremény minden esetben 1 db kártyafüggetlen Sony Ericsson k800i mobiltelefon.

Gratulálunk "robica01" nevű felhasználónknak, akinek a legtöbb meghívottja regisztrált a máj. 26-júni 01. közötti időszakban. Nyereménye 1 db Mio C250 navigációs rendszer.

Köszönjük minden kedves Vatera felhasználó részvételét nyereményjátékunkban.

Oldal tetejére

Minden napra egy mobil! 2008.06.02.

Megtartottuk "Minden napra egy mobil" nyereményjátékunk ötödik sorsolását, ahol a máj. 19-25. közötti időszak nyerteseit sorsoltuk ki.

Eladók/vevők játéka (legalább 1.000 Ft értékű visszaigazolt eladás/vásárlás)

Időpont Győztes felhasználóneve
május 19. Juanita77
május 20. potyondijanos
május 21. aFradika
május 22. jómagam
május 23. bacseju
május 24. xell
május 25. Vik76janka

A napi nyeremény minden esetben 1 db kártyafüggetlen Sony Ericsson k800i mobiltelefon.

Gratulálunk "vilcsi60" nevű felhasználónknak, akinek a legtöbb meghívottja regisztrált a máj. 19-25. közötti időszakban. Nyereménye 1 db Mio C250 navigációs rendszer.

Köszönjük minden kedves Vatera felhasználó részvételét nyereményjátékunkban.

Oldal tetejére

Biztonságos online fizetési lehetőség a Vateránál! 2008.06.02.

Örömmel tájékoztatjuk néhány, a fizetési eszközökben tervezett változásról, melyeket előreláthatóan június első felében vezetünk be. A Vatera által az eladóknak kiszámlázott jutalékok fizetésének megkönnyítése, költségmentesítése és egyszerűsítése érdekében cégünk is lehetővé teszi az online bankkártyás fizetést VPOS terminálon keresztül.

Milyen bankkártyákkal veheti igénybe a szolgáltatást?:
A módszer garantáltan biztonságos fizetést tesz lehetővé azon vaterás eladóinknak, akik az alábbi kártyák közül bármelyikkel rendelkeznek:

 • American Express,
 • OTP Bankpont,
 • Visa, Visa Electron,
 • MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro (Maestro esetében nem minden típus alkalmas online fizetésre! Érdeklődjön bankjánál!)
 • és JCB típusú bankkártyák.

A VPOS terminálon keresztül eladóink azonnal tudnak fizetni, amint a számlaértesítő email-t megkapják (ebben egy link is a segítségükre lesz), és a kifizetett összeg rögtön jóváíródik a felhasználói egyenlegükből. Fontos szempont, hogy a bankkártyával történő fizetésnek külön költsége nincs.

Változások csekkes fizetések esetén:
Továbbra is megmarad a korábbi fizetési módok közül a csekkes fizetési lehetőség. Ennek költségeit (nyomtatási, adminisztrációs és kiküldési) azonban cégünk a továbbiakban nem vállalja magára, hanem áthárítja azon ügyfelekre, akik ezt a fajta fizetési módot választják. A csekkes fizetés költsége június 15. után 200 Ft/csekk.

Alacsonyabb számlázási értékhatár:
Szintén június első felében csökkenteni fogjuk a korábbi számlázási értékhatárunkat 300 Ft-ra. Így minden, eddig még nem számlázott, 300 Ft-ot elért eladói tartozásról számlát küldünk Önöknek egy évre visszamenőleg. Ezzel egy időben a korábbi felhasználói kéréseknek is eleget téve bevezetjük, hogy felhasználóink heti gyakoriságnál sűrűbben ne kaphassanak számlát, ami különösen a nagy forgalmat bonyolító eladók esetében jelent könnyebbséget.

További jó vaterázást, sikeres üzleteket!

Oldal tetejére

Minden napra egy mobil! 2008.05.26.

Megtartottuk "Minden napra egy mobil" nyereményjátékunk negyedik sorsolását, ahol a máj. 12-18. közötti időszak nyerteseit sorsoltuk ki.

Eladók/vevők játéka (legalább 1.000 Ft értékű visszaigazolt eladás/vásárlás)

Időpont Győztes felhasználóneve
május 12. mullercsillaeva
május 13. btamasi
május 14. sutiauto
május 15. tompy
május 16. Gino80
május 17. BTom66
május 18. litenflicka

A napi nyeremény minden esetben 1 db kártyafüggetlen Sony Ericsson k800i mobiltelefon.

Gratulálunk "vilcsi60" nevű felhasználónknak, akinek a legtöbb meghívottja regisztrált a máj. 12-18. közötti időszakban. Nyereménye 1 db Mio C250 navigációs rendszer.

Köszönjük minden kedves Vatera felhasználó részvételét nyereményjátékunkban.

Oldal tetejére

Minden napra egy mobil! 2008.05.19.

Megtartottuk "Minden napra egy mobil" nyereményjátékunk harmadik sorsolását, ahol a máj. 05-11. közötti időszak nyerteseit sorsoltuk ki.

Eladók/vevők játéka (legalább 1.000 Ft értékű visszaigazolt eladás/vásárlás)

Időpont Győztes felhasználóneve
május 05. thomaslinke
május 06. Zagar
május 07. Artid
május 08. vera101
május 09. vaporetto61
május 10. nikoletta79
május 11. komesz74

A napi nyeremény minden esetben 1 db kártyafüggetlen Sony Ericsson k800i mobiltelefon.

Gratulálunk "csikano5" nevű felhasználónknak, akinek a legtöbb meghívottja regisztrált a máj. 05-11. közötti időszakban. Nyereménye 1 db Mio C250 navigációs rendszer.

Köszönjük minden kedves Vatera felhasználó részvételét nyereményjátékunkban.

Oldal tetejére

Minden napra egy mobil! 2008.05.13.

Megtartottuk "Minden napra egy mobil" nyereményjátékunk második sorsolását, ahol az ápr. 28 máj. 04. közötti időszak nyerteseit sorsoltuk ki.

Eladók/vevők játéka (legalább 1.000 Ft értékű visszaigazolt eladás/vásárlás)

Időpont Győztes felhasználóneve
április 28. badboy000
április 29. bogar73
április 30. dragonn
május 01. edovee
május 02. szelina
május 03. find72
május 04. trek58

A napi nyeremény minden esetben 1 db kártyafüggetlen Sony Ericsson k800i mobiltelefon.

Gratulálunk "whiskeys" nevű felhasználónknak, akinek a legtöbb meghívottja regisztrált az ápr. 28 máj. 04. közötti időszakban. Nyereménye 1 db Mio C250 navigációs rendszer.

Köszönjük minden kedves Vatera felhasználó részvételét nyereményjátékunkban.

Oldal tetejére

Minden napra egy mobil! 2008.05.06.

Megtartottuk "Minden napra egy mobil" nyereményjátékunk első sorsolását, ahol az ápr. 23-27. közötti időszak nyerteseit sorsoltuk ki.

Eladók/vevők játéka (legalább 1.000 Ft értékű visszaigazolt eladás/vásárlás)

Időpont Győztes felhasználóneve
április 23. paraszthaz
április 24. DressUp
április 25. szapy08
április 26. yassie
április 27. Nemobacsi

A napi nyeremény minden esetben 1 db kártyafüggetlen Sony Ericsson k800i mobiltelefon.

Gratulálunk "djanoseger" nevű felhasználónknak, akinek a legtöbb meghívottja regisztrált az ápr. 23-27. közötti időszakban. Nyereménye 1 db Mio C250 navigációs rendszer.

Köszönjük minden kedves Vatera felhasználó részvételét nyereményjátékunkban.

Oldal tetejére

Nem áprilisi tréfa! 2008.04.25.

Április 25-én megtörtént az "1Ft, 1Klikk, 1 Ford Focus" elnevezésű nyereményjátékunk fődíjának, a vadonat új Ford Focus gépkocsinak az átadása. Nyertesünk hűséges Vaterás, rendszeresen nálunk bonyolítja az adásvételeit. Nem tett másként nyereményjátékunk időszaka alatt sem, anélkül, hogy tudatosan a nyereményekért küzdött volna; emiatt - elmondása szerint - hatalmas meglepetésként érte, hogy övé lett a főnyeremény . olyannyira, hogy először korai áprilisi tréfára gondolt! Ezen a jó hangulatú, kellemes délutánon végképp meggyőződhetett róla, hogy nem tréfálunk!

Még egyszer gratulálunk "NORBER" felhasználónknak, és további kellemes Vaterázást valamint az új autójával sok közös km-t kívánunk!

1Ft, 1Klikk, 1 Ford Focus

1Ft, 1Klikk, 1 Ford Focus

Oldal tetejére

Játssz a sztárokkal 2008.04.04.

Jó hangulatú vetélkedés zajlott április 4-én a Palace Mom Park mozitermében, ahol autóversenyek, idegtépő boxmeccsek és teltházas focimeccsek követték egymást.

A blikk.hu és a Vatera.hu közös szervezésében megrendezett akció keretében a résztvevők a Vaterán licitálhattak a lehetőségre, hogy kedvencükkel játszhassanak Xbox 360-nal a Palace Mom Park mozitermében. Az aukcióból befolyt összeget a Heim Pál Gyermekkórház alapítványa kapta. Az egyik licitáló ráadásul duplán jótékonykodott, hiszen a játék lehetőségét is felajánlotta a Heim Pál Gyermekkórháznak, így három cukorbeteg fiatal izgalmas meccseket vívhatott a sztárokkal.

A playmate-lányok, Metzker Viki, majd később Dundika esélyt sem adtak az autóversenyben kihívójuknak, Ferinek, pedig a fiatalember még apró ajándékkal is kedveskedett nekik - úgy tűnik, a lányok a versenyben nem ismernek tréfát!

Játssz a sztárokkal

Játssz a sztárokkal

Kokó a gyerekekkel mérkőzött meg, és minden várakozást felülmúlóan izgalmas boxmeccs kerekedett a pehelysúlyú versenyzővel küzdő Kokó és az ellene váltósúlyú bokszolóval kiálló Tamás között. A meccs végül Kokó győzelmével végződött, ellenfelét a 8. menet végén leléptették. Kárpótlásul Kokó még egy focimeccs erejéig kiállt kihívóival, ahol csapattársával, Gergővel alulmaradtak az Anglia csapatát irányító Tamással és Vilivel.

Játssz a sztárokkal

Sajnos technikai okok miatt a Harsányi Levente-Ganxsta Zolee futballválogatott később játszik kihívóival, de mint mondták: "duplán bepótoljuk". A játékosoknak és a hírességeknek egyaránt köszönjük a részvételt és a jó hangulatú rendezvényt!

Oldal tetejére

1Ft, 1Klikk, 1Ford Focus nyereményjátékunk március 11-én megtartott 3. sorsolásának eredményei 2008.03.11.

Köszönjük minden kedves Vatera felhasználó részvételét nyereményjátékunkban.
Gratulálunk "NORBER" nevű felhasználónknak, aki a főnyereményt, a 4 millió Ft értékű Ford Focust nyerte.

A nyereményszint nyertesei:

Nyeremény Felhasználó név
1 db Fagor vásárlási utalvány
50.000 Ft értékben
doki.1
1 db LG Prada
mobiltelefon
Szabika72

B nyereményszint nyertesei:

Nyeremény Felhasználó név
Bútorász 10.000 Ft értékű
vásárlási utalvány
susanna100
Bútorász 10.000 Ft értékű
vásárlási utalvány
LIZU2OO7
Nyeremény Felhasználó név
Vatera webkamera 61torpi
Vatera webkamera babocsai
Vatera webkamera beka32
Vatera webkamera bohumilstejskal
Vatera webkamera Cilla73
Vatera webkamera csutka1
Vatera webkamera DeltaForce
Vatera webkamera enter957
Vatera webkamera fecske109
Vatera webkamera ggff62
Vatera webkamera harleykarcsi
Vatera webkamera hurvinyek1
Vatera webkamera Jocko68
Vatera webkamera jutka30
Vatera webkamera Klarissz1
Vatera webkamera kzotyo
Vatera webkamera ljan68
Vatera webkamera Meira*
Vatera webkamera moncsa72
Vatera webkamera nikim82
Vatera webkamera paralel
Vatera webkamera pjoTTrek
Vatera webkamera rannacska
Vatera webkamera socci74
Vatera webkamera Sopi88
Vatera webkamera sztc
Vatera webkamera tiba59
Vatera webkamera tratyapetya
Vatera webkamera vilmos22
Vatera webkamera xtreme77
Nyeremény Felhasználó név
Zenei DVD 6a
Zenei DVD ampervadasz
Zenei DVD Anda66
Zenei DVD artigas
Zenei DVD atomprimo85
Zenei DVD Beatrix84
Zenei DVD Bfg10k
Zenei DVD bokorzsuzsa
Zenei DVD cicamica72
Zenei DVD csabaij
Zenei DVD deli999
Zenei DVD drbuzasi
Zenei DVD dromond
Zenei DVD eniko999
Zenei DVD esztike101
Zenei DVD furedinfo
Zenei DVD Gabecka
Zenei DVD giliga
Zenei DVD hemlock
Zenei DVD Hoho25
Zenei DVD imreur
Zenei DVD jukkafa
Zenei DVD kicsiiisanyiii
Zenei DVD Kisbimbi
Zenei DVD krittike
Zenei DVD Larabe
Zenei DVD maconkai
Zenei DVD mancy99
Zenei DVD MaTibor
Zenei DVD mihuska62
Zenei DVD Murdock26
Zenei DVD nanor13
Zenei DVD Oraslaci
Zenei DVD patyika
Zenei DVD peter104
Zenei DVD Pumukli89
Zenei DVD renessaince
Zenei DVD SABATA1
Zenei DVD Sidharta
Zenei DVD solohov
Zenei DVD sporthorgasz
Zenei DVD Szelyenne
Zenei DVD szundika
Zenei DVD Theo128
Zenei DVD Tiergarten
Zenei DVD u001ma
Zenei DVD varferi
Zenei DVD vprohaszka
Zenei DVD xanti
Zenei DVD zsana23

Oldal tetejére

1Ft, 1Klikk, 1Ford Focus nyereményjátékunk február 26-án megtartott 2. sorsolásának eredményei 2008.02.26.

A nyereményszint nyertesei:

Nyeremény Felhasználó név
1 db Fagor vásárlási utalvány
50.000 Ft értékben
levi20
1 db LG Prada
mobiltelefon
arthur13

B nyereményszint nyertesei:

Nyeremény Felhasználó név
Bútorász 10.000 Ft értékű
vásárlási utalvány
steing
Bútorász 10.000 Ft értékű
vásárlási utalvány
CSAKI2
Nyeremény Felhasználó név
Vatera webkamera adameistvan
Vatera webkamera ascpasha88
Vatera webkamera benyo71
Vatera webkamera bladewarp
Vatera webkamera carboy
Vatera webkamera dankoibm
Vatera webkamera dremi66
Vatera webkamera erica85
Vatera webkamera frodo9
Vatera webkamera gadmik
Vatera webkamera hans28
Vatera webkamera indian64
Vatera webkamera jita
Vatera webkamera karika69
Vatera webkamera Kremerdaniel
Vatera webkamera krónikás
Vatera webkamera lsanyesz
Vatera webkamera mekk67
Vatera webkamera molnarcsaba71
Vatera webkamera nordwind
Vatera webkamera peterfem
Vatera webkamera pfranciska
Vatera webkamera robotix
Vatera webkamera Sarlós
Vatera webkamera sunsine
Vatera webkamera sztanev
Vatera webkamera tokepetya
Vatera webkamera uveges
Vatera webkamera Vorcsi53
Vatera webkamera zoltankekes
Nyeremény Felhasználó név
Zenei DVD szinfolt
Zenei DVD odomo
Zenei DVD 2lupus2
Zenei DVD csaabii
Zenei DVD papsan
Zenei DVD lujo2000
Zenei DVD kissgabo2
Zenei DVD Laci4
Zenei DVD tyna
Zenei DVD v_joci
Zenei DVD pomla
Zenei DVD slogan2
Zenei DVD Yago81
Zenei DVD Zolnay
Zenei DVD V71. Zsolt
Zenei DVD atomprimo85
Zenei DVD melani
Zenei DVD poporo
Zenei DVD satube
Zenei DVD kiskacsa70
Zenei DVD kiaatkata
Zenei DVD tszisza
Zenei DVD dencs01
Zenei DVD nemzol
Zenei DVD agnesm52
Zenei DVD Podi31
Zenei DVD gkajari
Zenei DVD Szatmar
Zenei DVD cadmus
Zenei DVD goodmink
Zenei DVD luptovicsd
Zenei DVD wrighty
Zenei DVD gusandor
Zenei DVD gephard
Zenei DVD tiegelmann
Zenei DVD marusz49
Zenei DVD megnyer7
Zenei DVD ktmpityu
Zenei DVD serflek
Zenei DVD Saurena
Zenei DVD Nikita001
Zenei DVD kotkoda1
Zenei DVD matusagi
Zenei DVD tundervirag1
Zenei DVD luciska
Zenei DVD domper27
Zenei DVD mbernadetti
Zenei DVD Angelus81
Zenei DVD Kuvacs
Zenei DVD varga072

Oldal tetejére

2008. március 1-től megszűnnek az 1 és 2 forintosok 2008.02.26.

Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy 2008. március 1-től megszűnnek az 1 és 2 forintosok, ezért a kimenő számláinkat a törvényi szabályozásnak megfelelően kerekítjük.

A számla tartalmát - beleértve a kerekítést is - szokásos módon, a tranzakció történetben kísérhetik figyelemmel. Fontos, hogy az egyes tételeket nem, csak a végösszeget kerekítjük!

A kerekítés szabályai:
 • 1,2-re végződőek lefelé 0-ra,
 • 3,4-re végződőek felfelé 5-re,
 • 6,7-re végződőek lefelé 5-re,
 • 8,9-re végződőek felfelé 10-re

A részletekről az APEH honlapján lehet tájékozódni.

Oldal tetejére

Liverpooli Bajnokok Ligája kaland 2008.02.26.

Liverpooli Bajnokok Ligája kaland
Boldog nyertesünk, Barvik

Január 18-án érkeztünk Liverpoolba, ahol egy fél órás taxizás után elfoglaltuk szállásunkat a Britannia hotelben. Ezért is külön köszönet a szervezőknek, mivel szép szállásunk volt a város szívében ahonnan az első este , ill. másnap délelőtt gyalogos felfedezőútra indulhattunk, és megnézhettünk számos nevezetességet melyek mind a közelben voltak. (Albert Dock, Liverpool Katedrális... stb.) Ezután már alig vártuk az estét, de hogy jobban teljen az idő a közelben lévő Liverpool Store-ban alaposan bevásároltunk a csapat logo-jával ellátott termékekből. (szinte minden kapható itt, egyik kedvencem a fudballszurkoló feleség hatalmas emblémával ellátott hálóinge).

Liverpooli Bajnokok Ligája kaland
Fergeteges hangulat meccs előtt

Ezután hogy minél előbb ízelítőt kapjunk a hangulatból a meccs kezdete előtt 5 órával már kinnt voltunk a stadionnál. Bőven jutott idő a stadion körbesétálására, megcsodálására, ill. a szemben lévő pub-ban (szurkolói kocsma) le tudtunk gurítani 1-2 finom angol sört. Szinte beleborzongtunk abba a hangulatba ami a kocsmában több száz fanatikus szurkoló éneklése folytán fogadott. Nagyon fontos és tanulságos a magyar focirajongók felé hogy a meccs előtt ebben a pub-ban együtt sörözött a több száz Liverpool szurkolóval jó pár olasz Inter-es. (egyébként a legtöbben olyan sálat hordtak melynek egyik fele Inter-es, a másik Liverpool-os. Ott ez nem okozott problémát.

Liverpooli Bajnokok Ligája kaland
Elkezdődik a fergeteges szurkolás

Angliában ez a nap ünnep volt, és a fociról és annak határtalan szeretetéről szólt. Ez minket is magával ragadott, és a stadionba az elsők közt léptünk ami hamar megtelt szurkolókkal. A két tábor végig énekléssel biztatta a kedvenceit, de a Liverpool szurkolók biztatásába a stadion is beleremegett. Hát még a gólok után! Majd felrobbant az aréna! A hangulat minket is elragadott, és óriási élményben volt részünk, mivel nyert a Liverpool, és nagyszerű meccset láttunk.

Oldal tetejére

1Ft, 1Klikk, 1Ford Focus nyereményjátékunk február 11-én megtartott 1. sorsolásának eredményei 2008.02.11.

A nyereményszint nyertesei:

Nyeremény Felhasználó név
1 db Fagor vásárlási utalvány
50.000 Ft értékben
veruska84
1 db LG Prada
mobiltelefon
sztomil

B nyereményszint nyertesei:

Nyeremény Felhasználó név
Bútorász 10.000 Ft értékű
vásárlási utalvány
jocojozsi
Bútorász 10.000 Ft értékű
vásárlási utalvány
Szabolcs123
Nyeremény Felhasználó név
Vatera webkamera adamka777
Vatera webkamera andy66
Vatera webkamera astarta
Vatera webkamera baba83
Vatera webkamera beacica1
Vatera webkamera berze56
Vatera webkamera Bora77
Vatera webkamera BoyRoby
Vatera webkamera czeiner
Vatera webkamera csicsi85
Vatera webkamera davyyyd
Vatera webkamera Dock11
Vatera webkamera dzsimbike
Vatera webkamera Faenza
Vatera webkamera flam63
Vatera webkamera gabomouse
Vatera webkamera giorgio23
Vatera webkamera gonye
Vatera webkamera helokatus
Vatera webkamera hic
Vatera webkamera jakzeg
Vatera webkamera jens
Vatera webkamera Kandell
Vatera webkamera Kheops
Vatera webkamera kofarago12
Vatera webkamera kozmaek
Vatera webkamera Lator80
Vatera webkamera lexington
Vatera webkamera macsai
Vatera webkamera Médzsör
Nyeremény Felhasználó név
Zenei DVD adro53
Zenei DVD AmericanWerewolf
Zenei DVD asy
Zenei DVD Babakutya
Zenei DVD basini
Zenei DVD Black Bat
Zenei DVD bogi200
Zenei DVD Bubuci64
Zenei DVD citromailman72
Zenei DVD Dartagnan76
Zenei DVD Ditrix
Zenei DVD dudu94
Zenei DVD esztike101
Zenei DVD fewgoodmen
Zenei DVD foldes45
Zenei DVD garasos01
Zenei DVD gulyzoltan
Zenei DVD gykiss006
Zenei DVD hanna006
Zenei DVD ilomax
Zenei DVD izocska
Zenei DVD kacsaz01
Zenei DVD karosa
Zenei DVD kissbernadett
Zenei DVD kovacsgabor55
Zenei DVD krauthf
Zenei DVD leventecica
Zenei DVD lizards8
Zenei DVD marika59
Zenei DVD MaxiOli
Zenei DVD mimi352
Zenei DVD MrGer74
Zenei DVD napsugar66
Zenei DVD papsan
Zenei DVD patrikstar
Zenei DVD pit 10
Zenei DVD porkmotor
Zenei DVD renessaince
Zenei DVD Roli111
Zenei DVD sankal83
Zenei DVD sporthorgasz
Zenei DVD szaszati69
Zenei DVD szermi
Zenei DVD tamasbatya77
Zenei DVD thombye
Zenei DVD tutyi40
Zenei DVD uszabo62
Zenei DVD vombatbukfenc
Zenei DVD xolidcic
Zenei DVD Zsolt76

Oldal tetejére

Ünnepélyes focimez átadás 2008.02.06.

Ünnepélyes keretek közt adta át Gera Zoltán és Huszti Szabolcs a mez aukció győzteseit megillető focimezeket a Margitszigeti Thermal Hotelben. A nyertesek nagyon boldogok voltak, hogy a mezeket a magyar foci két oszlopos tagja adta át nekik.

Ünnepélyes focimez átadás

Oldal tetejére

Új, biztonságosabb szervereken a Vatera 2008.02.06.

Új, biztonságosabb szervereken a Vatera Értesítjük kedves felhasználónkat, hogy 2008. február 15-én új, még gyorsabb, magas üzembiztonságú szerverekre kerül a Vatera. Felhívjuk minden kedves felhasználónk figyelmét, hogy a szerverek átállításának ideje alatt február 15-én 00:00-tól hajnali 06:00-ig szolgáltatásaink szünetelnek. Az érintett időszakban lejáró aukciókat meghosszabbítjuk 6 órával.

Oldal tetejére

1 Ft-os nyereményjátékunk díjátadója 2008.01.30.

anuár 28-án átadtuk legutóbbi nyereményjátékunk főnyereményét, az 500.000 Ft-tal feltöltött K&H Bank énkártyát .nusi86" nevű felhasználónknak, aki igazán szerencsésnek vallhatja magát, hiszen éppen a nyereményjáték alatt regisztrált a vaterára, és egyetlen 5.000 feletti adásvétellel az övé lett a főnyeremény. Az eseményre a K&H Bank gödöllői fiókjában került sor a Vatera.hu képviselőjének a jelenlétében.
nusi86-nak és a nyereményjátékunk minden részvevőjének további sikeres vaterázást kívánunk!

1 Ft-os nyereményjátékunk díjátadója
A képen Ajtony Csaba marketing igazgató és nusi86 Vatera felhasználó látható

Oldal tetejére

Ünnepélyes robogó átadás 2008.01.18.

2008. január. 18.-án került sor a "hős mentősök", Siklósi Gábor, és Péter Ferenc által felajánlott robogó és az 1.5 millió forint átadására a Heim Pál Gyermekkórház aulájában. A szolgálaton kívüli mentősök még 2007. december elején hoztak vissza egy 2 éves kislányt a biztos halálból.
Ezúttal szeretne megköszönni a Vatera csapata minden egyes hozzájárulást, ami felhasználói részéről érkezett.
A Heim Pál Kórház Fejlesztéséért Alapítvány számlájára átutalt pénz a gyógyító munkához szükséges berendezések beszerzésére lesz fordítva.

Ünnepélyes robogó átadás
A képen balról jobbra Péter Ferenc, Siklósi Gábor, Gerő Viktor (Vatera ügyvezető igazgató), Buncsik Ildikó (Heim Pál Gyermekkórház PR igazgatója)

Oldal tetejére