Diákmunka - PHP programozó

Termékkód: 2892880631
Munkavégzés helye:
Budapest
Munka jellege:
diákmunka
Hirdetésfeladás:
2020.02.18. 10:15:46
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Munkavégzés helye (település): Budapest
Keres/Kínál: Kínál
A SILINFO Consulting Kft. informatikai rendszerekhez kapcsolódóan nyújt széleskörű szakértői támogatást. Meggyőződésünk, hogy egy szervezet versenyképességét és hatékonyságát - a működési folyamatai mellett - nagymértékben befolyásolják az alkalmazott informatikai rendszerei, emiatt elengedhetetlenek a korszerű, megbízható szoftverek, amelyekkel a működés hatékonnyá és egyben mérhetővé tehető. Kiemelt feladatunknak tartjuk, hogy e területeken nyújtott professzionális szolgáltatásainkkal segítsük ügyfeleinket céljaik elérésében. Szakértőink jelentős informatikai, folyamatmenedzsment és projektmenedzsment tapasztalattal rendelkeznek, az elmúlt évek során számos sikeres rendszerbevezetési, rendszerüzemeltetési és tanácsadási projektben vettek részt.

A következő főbb területeken állunk ügyfeleink rendelkezésére:

egyedi rendszerek tervezése és fejlesztése
informatikai rendszerek üzemeltetése
IT tanácsadás
folyamatmenedzsment tanácsadás

Csapatunk sokféle projekten dolgozik: a publikus webes platformok készítésétől a nagyvállalati szoftverek fejlesztéséig terjed a megvalósítandó feladatok listája. Ebből kifolyólag monoton, rutinszerű munkát nálunk biztosan nem kell csinálnod, viszont nagyon sok olyan dolgot, ami gondolkodást, kreativitást és kitartást igényel.

Az általunk használt technológiák elsősorban a megvalósítandó feladattól függnek, de itt egy pár, amiben, ha jó vagy akkor örülünk és gyorsan fejlődhetsz:
•PHP7+, OOP, MVC
•Symfony keretrendszer
•MySQL, MSSQL, MongoDB
•JavaScript, jQuery, Node.js
•git
•Docker

Munkaidő
A törzsidő nálunk 9:30-tól 18:30-ig tart, amely rugalmas. A munka minőségét fontosabbnak tarjuk, mint az irodában eltöltött időt.

Helyszín
Budapest

Bérezés
1800 Ft/óra (ha fejlődsz és kitartó vagy, akkor nem csak évente és nem csak az infláció mértékével emelkedik)
Bérezés:
1800 Ft/óra

Munkalehetőség 17 év feletti nappali tagozatos jogviszonnyal rendelkező diákok részére!