Kismarjában (Hajdú-Bihar) nagy családi ház, nagy kerttel, jó helyen eladó - Kismarja

Termékkód: 2759822612
Ár:
8 000 000 Ft
80 000 Ft / m2
Telefonszám:
+36 70 Mutasd
Ingatlan helye:
Hajdú-Bihar megye, Kismarja
Alapterület (nm):
100
Telekterület (nm):
1810
Szobák száma:
3
Állapot:
közepes állapotú
Hirdetésfeladás:
2019.04.27. 19:42:26
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: 99.59%
Értékeléseinek száma: 2691
Belmagasság: 3 m-nél alacsonyabb Költözhető: azonnal
Altípus: családi ház Fürdő és WC: egy helyiségben
Eladó / Kiadó: Eladó Szintek száma az épületben: földszintes
Pince: van
Termékleírás

Debrecentől és Nagyváradtól egyaránt 38 km-re lévő Kismarján, 

főút és orvosi rendelő mellett, a templom és nagybolt közelében

Nagy Családi Ház, nagy, 1810 nm telekkel, kerttel, termő gyümölcsfákkal (50db), nyárikonyhával, fészerrel, góréval, hűs pincével, fűrészházzal (igény esetén fűrészgéppel), szalonnasütő hellyel, kúttal, sok melléképülettel, jó áron, igény esetén bútorokkal együtt eladó.

A nagy téglaházba egy lépcsős teraszról lépünk be az üvegezett verandára, ahonnan egy nagy előtérből mindkét irányba egy-egy szoba, illetve a spájz nyílik. A szobák mindegyikében van 1-1 cserépkályha, illetve gázkonvektor. Az áram háromfázisos rendszerű. 

A kert három részre van osztva, egy a nagy ház előtt lévő kertre, virágokkal, szőlővel, szilvafával, mandulával, dióval (a nagy ház mellett van a borospince) egy középső udvarra a fűrészházzal, nyárikonyhával + szobával, tornáccal, szerszámossal, háromállásos istállóval, csirkeóllal, fáskamrával, fészerrel, góréval, kúttal, kerti csappal, szalonnázóval. A góré alatt és mellett disznóólak találhatók. A fészer átnyúlik a hátsó kertbe. (A főház és az építmények 26 méter hosszan húzódnak végig.) A hátsó kertben termőre fordult barack és szilvafák, többféle körte, szőlő, málna, szeder és eper van, a művelésre alkalmas, nagyon jó minőségű feketeföldű területet.

Csendes hely, sok fecskével, jó levegővel. Ideális élettér élni, lakni, pihenni, gazdálkodni, esetleg falusi turizmus céljára.

Mindenképpen érdemes személyesen is megtekinteni, mert a képek nem adják vissza a valós méreteit és a benne rejlő lehetőségeket. 


Kérésre előzetsen video anyagot tudunk küldeni a külső részről.


A ház 1/1 arányban tulajdonostól eladó, azonnal költözhető állapotú.