Gödöllő mellett, Valkón CSOK képes 900 m2-es építési telek csendes környezetben eladó

Termékkód: 2754141008
Ár:
4 500 000 Ft
Telefonszám:
+36 30 Mutasd
Ingatlan helye:
Valkó, Deák Ferenc
Telekterület (nm):
900
Hirdetésfeladás:
2019.04.13. 07:36:26
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: 98.82%
Értékeléseinek száma: 83
Utca: Deák Ferenc Eladó / Kiadó: Eladó
Beépíthető: igen Altípus: lakóövezeti
Villany: telken belül Víz: utcában
Gáz: utcában Csatorna: utcában
Termékleírás

Tisztelt Érdeklődő!

A telek irányára valójában csak 2.690.000.- Ft. Nagyon sok érdeklődő nem veszi figyelembe, hogy csak részben közművesített, a címben megadott ár a telek vételi ára és hozzávetőlegesen a hiányzói közművek bevezetési díja.

Gödöllő mellett, a Gödöllői Tájvédelmi Körzet tölgyeseivel körülvéve található Valkó, ahol eladásra kínáljuk a Deák Ferenc utcában található, 900 m2-es ÉPÍTÉSI telkünket. Tehát ez NEM nyaraló telek, zártkert, ez CSOK támogatással is megszerezhető és a júniustól induló kedvezmény rendszer segítségével akár a sokmilliós állami támogatás felhasználásával beépíthető telek. Jelenleg az elektromos áram már be van vezetve, a többi közmű (víz, gáz, csatorna) az utcában található. Az utca aszfaltos.


A telek panorámája nagyon szép, Valkó legcsendesebb településrészén, a falu tiszta, nagyon nyugodt utcájában található, átmenő forgalom – se gépjárműves, se gyalogos - nincs. Töredék áron megszerezhető egy gödöllői, hasonló adottságú telekhez képest. Eladás oka: sikerült egy családi házat vásárolnunk, így már nem építkezünk.

Valkó a Gödöllői Tájvédelmi Körzet közvetlen szomszédságában helyezkedik el, mely remek levegő minőséget eredményez. A falu több dombra épült, a telek panorámája ebből adódik. Gödöllő autóval 8 perc, Tura irányába a Miskolc felé tartó M3-as autópálya kb 10 perc. Horgásztó is található a településen, pár perc kerékpárral. Jelenleg épül Gödöllőn az újratervezett vasúti átjáró, mely a menetidőt Budapest viszonylatban - a felüljáró megépültével - jelentősen lecsökkenti!

Az ár komoly érdeklődő esetén alkuképes. A telek saját tulajdonunk. Hívjon 0630/906-2479.


Szép napot!