Kiváló adottságú, 3000 m2 külterületi telek közművekkel, bekerítve, Cegléden

Termékkód: 2759249414
Ár:
4 800 000 Ft

Ez a hirdetés lejárt!

Ingatlan helye:
Pest megye, Cegléd
Telekterület (nm):
3000
Hirdetésfeladás:
2019.04.26. 11:18:26
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: 100%
Értékeléseinek száma: 7
Eladó / Kiadó: Eladó Beépíthető: igen
Altípus: külterületi Víz: telken belül
Gáz: telken belül Villany: van
Termékleírás

Eladó egy kiváló adottságú, per- és tehermentes, saját tulajdonú, bekerített, 3000 m2 területű telek, melynek jelenlegi beépíthetősége 300 m2. A 300 m2 természetesen lefelé és fölfelé is kiterjeszthető, amivel akár 900 beépített négyzetmétert is kaphat az új tulajdonos. Vízvezeték/vízóra, gázvezeték a telken belül, villany a telekhatáron van.

A külterület besorolású ingatlanon, ami több, mint 25 éve vegyszermentes, előzőleg bio-gazdaság működött (erről fotók láthatóak) - jelenleg parlagoltatás alatt. Az utcafrontot a kerítésen belül, egy keskeny, három éves akácsávval is védjük, ugyanitt egy sor termő almafa és távolabb egy termő diófa van még az ingatlanon.

A telek a Gerlye pataktól és a Cegléd-rét Természetvédelmi területtől, ami többek között egy csodaszép, védett orchidea-faj, a „Pókbangó” élőhelye is – a 10. számú fotón látható – 500 méterre található.

Az ingatlan nagy előnye, hogy bár a városközponthoz közeli, állandóan lakott területen van, mégis megteremthető a saját tér intimitása, mert a környező házakhoz tartozó telkek is mind, nagyméretűek. A szomszédok kedves, de semmiképp nem tolakodó, segítőkész, dolgos emberek, sokan a harmincas korosztályhoz tartozók, de vannak kicsit idősebbek is. Van köztük orvos, tanár, üzlettulajdonos szakember, olimpiai bajnok, vállalkozó és olyan is, aki zöldség-gyümölcs termesztésből él.  

A főútvonal és egyben a buszmegálló, az utca végén, egyik irányban 450 méterre van a kaputól – mindössze ez a 450 méter az, ahol egy aszfaltkeménységű földút vezet a telekig – a másik irányban 900 méterre újabb főútvonal és távolsági buszok megállója található. A Vasútállomás 4 km, a város főtere 3 km, Városi stadion 1,5 km, Horgász tavak 3-4 km, Posta 1,3 km, Gyógyfürdő és Szabadidőközpont 6 km, M0-ás körgyűrű 45 km. De templom, fogászat, autószerviz, Mol kút, Aldi, Spar, szabadidőközpont, veterán jármű szalon, festékszaküzlet, borház, pizzéria, étterem, kiemelkedő minőségéről híres cukrászda és sok minden más is 2 kilométeren belül található.

Itt, a fővároshoz közel, mégis egészséges, természet-közeli környezetben teremthet családjának egy boldog, békés otthont, vagy ha befektetésnek szánja, építhet rá társasházat, esetleg tovább adhatja három, egyenként 1000 m2-es házhelyként, a már meglevő, 3 külön helyrajzi számon is.