Üzlet kiadó Cegléden az Avantgarde házban!

Termékkód: 2747532353
Ár:
70 000 Ft
2 333 Ft / m2

Ez a hirdetés lejárt!

Ingatlan helye:
Pest megye, Cegléd
Alapterület (nm):
30
Állapot:
újszerű
Hirdetésfeladás:
2019.03.28. 16:08:02
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: 50%
Értékeléseinek száma: 0
Parkolási díj max. (e Ft/hó/gk): 200 Átadás éve: 2001
Szintek száma az épületben: 3 Belmagasság: 3 m vagy magasabb
Emelet: földszint Fűtés: gáz (cirko)
Eladó / Kiadó: Kiadó Akadálymentesített: nem
Bérleti jog eladó: nem Bútorozott: nem
Erkély: nincs Légkondícionáló: nincs
Altípus: udvarban Parkolás: utcán - fizetős
Termékleírás

Üzlet kiadó Cegléden az Avantgarde házban!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!


Cegléd Város legszebb pontján a Belvárosban, gyönyörű környezetben lévő,


ÜZLET KIADÓ!


A belvárosban a Szabadság tér 7. szám alatt, az Avantgarde ház udvarában 87/A/1 hrsz.-ú 1. számú 30 m2-es, összkomfortos komplett közművesített  üzlet kiadó!


A közművekhez független fogyasztásmérők vannak felszerelve. Riasztó berendezéssel is rendelkezik. Gyönyörűen kitakarítva rendelkezésre áll. Forgalmas környezetben, tele üzletekkel, köztük a várost és a környező településeket kiszolgáló OTP fiók, valuta váltó, kozmetika, szépség szalon, stb üzletek. Nem messze van hozzá a Kossuth tér, az ott elhelyezkedő városi fedett és nyitott piaccal, a piaccal járó forgalommal. De nem elhanyagolható a forgalom szempontjából a szintén közelben lévő Cegléd Városi Polgármesteri Hivatal is, az ügyfél forgalmát tekintve.


Mind a Szabadság tér, mind a Kossuth tér tele van fizetős parkoló helyekkel, de az üzlet közelében van még ingyenes parkolási lehetőség is a Batthyány utcában.


A Szabadság tér télen is nyáron is, tehát szinte egész évben remek sétáló, szórakozó hely. Nyáron remek randevúzó, jó levegőjű sétáló, pihenő, télen pedig korcsolyázó hely.


Az üzlet hentes áru és zöldséges üzlet kivételével szinte minden tipusú üzletnyitáshoz megfelelő. Az üzletet előzetes telefonos vagy e-mail-es egyeztetés után azonnal meg lehet tekinteni. Telefonálni a nap bármely időszakában lehetséges. Bérleti díj és kaució megegyezés szerint! Érdeklődni a jelzett mobil számon lehet!


Köszönöm, hogy elolvasta!


Üdvözlettel és tisztelettel: O. Ferenc