Aukció kiemelése

Kiemelési lehetőségek megtekintése

Tudtad, hogy sokkal több az érdeklődő és a sikeres eladás azoknál az aukcióknál, amelyek ki vannak emelve? Használd ki te is ezt a lehetőséget!
A kiemelések kiválasztásához, kérjük jelentkezz be a fiókodba!
A felsorolt kiemelési lehetőségek közül csak akkor tudsz választani, ha van jelenleg futó aukciód, amelyen a kiemelést alkalmazni lehet.
Új aukció indításakor pedig már a szerkesztésnél kiválaszthatod a megfelelő kiemeléseket!


Nézd meg, milyen kiemeléseket kínál a Vatera

Ilyenkor a hirdetés a „kiemelt ajánlatok” között is megjelenik. A „kiemelt ajánlatok” a kategória- vagy a találati lista elején, közvetlenül az „Áru neve” fejléc alatt kap helyet, így sokkal előrébb kerül a sorban. A lista elején levő termékekre sokkal többen kattintanak, melynek következményeként többszörösére nőhet a sikeres eladás valószínűsége.

A kiemelés használatával a termék a Vatera.hu főoldalán is megjelenik. A főoldalon a szponzorált hirdetések rovatban egyszerre 8 aukció jelenik meg. Az az aukció jelenik meg a főoldalon a "Szponzorált hirdetések" rovatban, amelynél a "Termék link a nyitólapon" kiemelés meg van jelölve és még legalább fél óráig aktív. A feltételeknek megfelelő hirdetésekből jelenik meg véletlenszerűen nyolc a főoldalon.

Narancssárga háttérrel jelenik meg aukciódnak címe a listaoldalon, kiemelve az árverésre bocsátott termékét a többi közül. Keltsd fel a látogatók figyelmét, élj a háttérszínezéssel!

Sötét narancssárga kerettel veszi körül a terméknevet a listaoldalakon, kiemelve termékét a többi aukció közül.

Tipp: A háttérszínnél sötétebb, ezért a két kiemelés együttes használata még inkább felkelti a figyelmet, és vonzza a látogatókat!

A félkövér betűvel szedett terméknév látványosan kiemelkedik mind a kategória listákban, mind a kereső találati listájában. Ez a figyelemfelkeltő lehetőség sokkal több látogatót vonz, megnövelve a sikeres eladás esélyét.

Már a listaoldalon 50 karakterrel többet jelentethetsz meg termékedről! Az alcím használata jelentősen növelheti a termékedre kattintók számát, hiszen sokkal pontosabb információkat kaphatnak a termékről egyetlen pillanat alatt.

Az aukciók nagy részénél megfigyelhető, hogy a licitek egy jelentős része a lezárását megelőző 15 percben érkezik. Ha Ön szeretné a termékért kapható legnagyobb összeget elérni, ez a funkció sokat segíthet, hiszen minden, az aukció aktuális utolsó 5 percében érkező licit hatására további 5 perccel tolódik ki a a lezárulás pillanata.

Akkor érdemes ezt a lehetőséget választani, amennyiben olyan aukciót hirdetsz meg ahol a vevőidnek biztosítani szeretnéd az anonimitást. Az opció bekapcsolásával a licitálók nem jelennek meg a licittörténetben.

Díjmentes szolgáltatások

„Az én ajánlatom” egy olyan funkció, amely segítségével - fixáras termékek esetén - a vásárló ajánlatot tehet egy általa megválasztott áron. Az ajánlat beérkezését követően az eladó elfogadhatja az ilyen módon beérkezett ajánlatot.