Aukció kiemelése

Kiemelési lehetőségek megtekintése

Tudtad, hogy sokkal több az érdeklődő és a sikeres eladás azoknál az aukcióknál, amelyek ki vannak emelve? Használd ki te is ezt a lehetőséget!
A kiemelések kiválasztásához, kérjük jelentkezz be a fiókodba!
A felsorolt kiemelési lehetőségek közül csak akkor tudsz választani, ha van jelenleg futó aukciód, amelyen a kiemelést alkalmazni lehet.
Új aukció indításakor pedig már a szerkesztésnél kiválaszthatod a megfelelő kiemeléseket!


Nézd meg, milyen kiemeléseket kínál a Vatera

Ilyenkor a hirdetés a „kiemelt ajánlatok” között is megjelenik. A „kiemelt ajánlatok” a kategória- vagy a találati lista elején, közvetlenül az „Áru neve” fejléc alatt kap helyet, így sokkal előrébb kerül a sorban. A lista elején levő termékekre sokkal többen kattintanak, melynek következményeként többszörösére nőhet a sikeres eladás valószínűsége.

A kiemelés használatával a termék a Vatera.hu főoldalán is megjelenik. A főoldalon a szponzorált hirdetések rovatban egyszerre 8 aukció jelenik meg. Az az aukció jelenik meg a főoldalon a "Szponzorált hirdetések" rovatban, amelynél a "Termék link a nyitólapon" kiemelés meg van jelölve és még legalább fél óráig aktív. A feltételeknek megfelelő hirdetésekből jelenik meg véletlenszerűen nyolc a főoldalon.

Narancssárga háttérrel jelenik meg aukciódnak címe a listaoldalon, kiemelve az árverésre bocsátott termékét a többi közül. Keltsd fel a látogatók figyelmét, élj a háttérszínezéssel!

Sötét narancssárga kerettel veszi körül a terméknevet a listaoldalakon, kiemelve termékét a többi aukció közül.

Tipp: A háttérszínnél sötétebb, ezért a két kiemelés együttes használata még inkább felkelti a figyelmet, és vonzza a látogatókat!

A félkövér betűvel szedett terméknév látványosan kiemelkedik mind a kategória listákban, mind a kereső találati listájában. Ez a figyelemfelkeltő lehetőség sokkal több látogatót vonz, megnövelve a sikeres eladás esélyét.

Már a listaoldalon 50 karakterrel többet jelentethetsz meg termékedről! Az alcím használata jelentősen növelheti a termékedre kattintók számát, hiszen sokkal pontosabb információkat kaphatnak a termékről egyetlen pillanat alatt.

Az aukciók nagy részénél megfigyelhető, hogy a licitek egy jelentős része a lezárását megelőző 15 percben érkezik. Ha Ön szeretné a termékért kapható legnagyobb összeget elérni, ez a funkció sokat segíthet, hiszen minden, az aukció aktuális utolsó 5 percében érkező licit hatására további 5 perccel tolódik ki a a lezárulás pillanata.

Akkor érdemes ezt a lehetőséget választani, amennyiben olyan aukciót hirdetsz meg ahol a vevőidnek biztosítani szeretnéd az anonimitást. Az opció bekapcsolásával a licitálók nem jelennek meg a licittörténetben.

Az opció kiválasztásával a termék annak a termékosztálynak az oldalán fog megjelenni, amelyik osztályba a meghirdetett termék főkategóriája tartozik. Egyszerre 5-7 kiemelt aukció látható képpel, árral, megnevezéssel. Amennyiben egy adott osztályban sok olyan aukció van, amelyre kiválasztották ezt az opciót, az oldalon folyamatosan és automatikusan cserélődnek az ajánlatok.

Díjmentes szolgáltatások

„Az én ajánlatom” egy olyan funkció, amely segítségével - fixáras termékek esetén - a vásárló ajánlatot tehet egy általa megválasztott áron. Az ajánlat beérkezését követően az eladó elfogadhatja az ilyen módon beérkezett ajánlatot.