Hirdetés kiemelése

Kiemelési lehetőségek megtekintése

Tudtad, hogy sokkal több az érdeklődő és a sikeres eladás azoknál az aukcióknál, amelyek ki vannak emelve? Használd ki te is ezt a lehetőséget!
A kiemelések kiválasztásához, kérjük jelentkezz be a fiókodba!
A felsorolt kiemelési lehetőségek közül csak akkor tudsz választani, ha van jelenleg futó aukciód, amelyen a kiemelést alkalmazni lehet.
Új aukció indításakor pedig már a szerkesztésnél kiválaszthatod a megfelelő kiemeléseket!

Szalagon megjelenő szöveg:

Válassz a hirdetésedre látványos kék színű szalagot egyedi felirattal, így még jobban kiemelheted a listázóban és a terméklapon is.

Jelenítsd meg hirdetésed a találati lista elején, a kiemelt ajánlatok között is. A lista elején levő termékeket sokkal többen látják, többen kattintanak rájuk, így többszörösére nőhet a sikeres eladás valószínűsége.

Tedd ki hirdetésed a Vatera főoldalára! A nyitóoldalon a Kiemelt ajánlatok rovatban egyszerre 8 szponzorált hirdetés jelenik meg véletlenszerűen, amennyiben a hirdetés még legalább fél óráig aktív.

Hirdetésed narancssárga megkülönböztetéssel jelenik meg a listaoldalon, kiemelve azt a többi közül. Keltsd fel a látogatók figyelmét, élj a háttérszínezéssel!

Szürke kerettel veszi körül a terméket a listaoldalakon.

Tipp: A háttérszínnél sötétebb, ezért a két kiemelés együttes használata még inkább felkelti a figyelmet, és vonzza a látogatókat!

A félkövér betűvel szedett hirdetés cím látványosan kiemelkedik a listázó oldalakon, így sokkal több látogatót vonz, megnövelve a sikeres eladás esélyét.

Az alcím használata jelentősen növelheti a termékedre kattintók számát, hiszen pontosabb információkat kaphatnak a hirdetésről egyetlen pillanat alatt.

Az aukciók nagy részénél a licitek többsége a lezárást megelőző 15 percben érkezik. Ha szeretnéd a termékedért kapható legmagasabb összeget elérni, ez a funkció sokat segíthet, hiszen ha az aukció utolsó 5 percében érkezik rá licit, akkor további 5 perccel tolódik ki a zárás.

Akkor érdemes ezt a lehetőséget választanod, amennyiben olyan aukciót hirdetsz meg, ahol a vevőidnek biztosítani szeretnéd az anonimitást. Ha ezt választod, a licitálók nem jelennek meg a licittörténetben, és a nyertes neve sem fog megjelenni az értékelési oldalon.

Díjmentes szolgáltatások

Az "Én ajánlatom" mostantól az ár megadásánál érhető el, az "Alkuképes irányár" lehetőség választásával.