Microsoft Windows 10 Professional (FPP/RETAIL) LICENC KULCS Win 10 Pro ESD Garancia | Számla - 7 500 Ft

Aktiválás Termékkulcs, Kód, Jogtiszta, Szoftver

Termékkód: 2686008773
Látogatók: 358

A termék elkelt fix áron.

FIX
ár
7 500 Ft
Áru mennyisége:
1 db
Az aukció kezdete:
2018.10.09. 15:35:49
Aukció befejezve:
2018.10.13. 08:54:36 - Frissíts!
Vevő:
mikmik001(439)
Állapot:
Új
Szállítási költség:
Nincs
Szállítás és fizetés:
Elsőbbségi levél előre utalással
Garancia:
1 hónap
Számlaadás:
Van
Az áru helye:
Békés megye, Békéscsaba
Microsoft Windows 10 Professional (FPP/RETAIL) LICENC KULCS Win 10 Pro ESD Garancia | Számla - 7500 Ft - (meghosszabbítva: 2676884267) - Vatera.hu Kép
Nagyításhoz vigye az egeret a kép fölé!
Eladó: tucsigold(562)
99.82%
A megvett termék
Kapcsolatfelvétel az eladóval
A tranzakció lebonyolítása
Szállítás és csomagolás
Értékelés eladóként: 99.82%
Értékelés vevőként: 100%
Regisztráció időpontja: 2017.03.21.
99.82%
Gyártó: Microsoft
Állapot: újszerű

Microsoft WINDOWS 10 Professional + Aktiváló Termékkulcs (32/64 bit)

Retail/FPP Licenc (Retail online licenc csatorna)

Nem OEM és nem MAK/Volume licenc
AZAZ NINCS 3-5 NAPOS AKTIVÁLÁSI HATÁRIDŐ,
KÉSŐBB IS AKTIVÁLHATÓ STABIL "RETAIL" VÉGLEGES LICENC
Aktiválás után ellenőrizhető a licenc állapota. (slmgr.vbs /dlv)

Windows 10 Pro eredeti termék aktiválási kulcs
+ hivatalos Microsoft ISO letöltő link kerül átadásra, számlával.
A programot a gyártó hivatalos oldaláról töltheti le a vásárló,
így
garantálva, hogy eredeti szoftver kerül a gépére és nem hamis kém változat.Windows 10 hivatalos letöltés és telepítés
https://www.microsoft.com/software-download/windows10

Teljes verzió | Multi nyelv | Windows 10 Pro
Aktiválható online és telefonon is a Microsoft aktiváló központ
telefonos hívásával.
Örök licenc 1db PC-re.

Céges számla | Garancia | Jogi nyilatkozat | EULA | Támogatás
(Átadjuk a termékkulcsot és a hozzá tartozó serial ID azonosítót is.)

Stabil, megbízható, online "FPP" kulcs (Full Packaged Product)

"RETAIL" csatorna (FPP)
A Win 10 licenc szerződésének 4./b. pontja, valamint az EU/Magyar
jogszabályok alapján átruházható (nem hardverhez kötött) termék.

ESD szoftver
Electronic Software Delivery, ESD jelentése:
Elektronikus Szoftver
Kézbesítés, azonnali hozzáférhetőség.

Átvétel
Az ESD termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint
a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban teljes
mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, a használt licencek esetében is,
csak az átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető
kulcsok és termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.

Számla
A vásárló a számlát elektronikusan
kapja meg
PDF formátumban az email címére,
amely tartalmazza a kulcsot és a sorozatszámot.

Azonnal vihető, nem kell rá várni
Kézbesítési idő 8-24 óra, email-ben
és a hivatalos letöltő linken.
(hétvégén 12-48 óra)Miért problémás a különböző aktivátor programokkal aktivált Windows?

Az aktivátor programokkal aktivált Windows (mint a "KMSpico" és különböző fajtái) estében a számítógép fokozott biztonsági kockázatnak és a személyes adatok veszélynek vannak kitéve. Az ilyen aktiváló megoldások, illetve programok jellemzően kém programok, adatlopók vagy adwords programok. Aktivátor program esetén veszélyben lehetnek a bankkártya adatok, jelszavak is online vásárlás esetén, de akár a számítógép kamerájához vagy mikrofonjához is hozzáférhetnek illetéktelenek a tudtunkon kívül. Továbbá informatikai rendszerek elleni visszaéléseket követhetnek el, de BitCoin bányászatra is használhatják a gépet a tulajdonosa tudta nélkül. Az ilyen aktivátor programok eleve csak 180 napra aktiválják a rendszert és a látszatját keltik a végleges aktiválásnak, sok esetben a biztonsági frissítések letiltása, tűzfal, és védelelmi funkciók blokkolása mellett működnek.

Cégek esetében egy ilyen biztonsági incidens akár az ügyfélkör elvesztésével is járhat, illetve súlyos adatvesztéssel, károkkal, perekkel fenyegethet. Az ilyen aktivátor programok eleve csak 180 napra "aktiválják" a rendszert és a látszatját keltik a végleges aktiválásnak, sok esetben pedig a biztonsági frissítések letiltása, tűzfal, és védelelmi funkciók blokkolása mellett működnek, súlyos biztonsági kockázatok mellett.

Termékkulcs használatával aktivált rendszer esetében maga az aktiválás semmilyen biztonsági kockázatnak nem teszi a gépet, illetve a rendszert és biztonságos megoldást jelent.

Jogalap
Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11.) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, használt licencek tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adathordózó lemezén található, COA vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett. Újrahasznosított szoftver.  (ECLI:EU:C:2012:407, EU 2001/29/EG, 28.,  2009/24/EK)Windows 10 Pro licence kulcs és eredeti letöltő link

  • A Windows 10 Pro teljes verziója a Microsoft hivatalos oldaláról tölthető le ISO fájl formátumban. A hivatalos MS letöltő linket a vásárláskor az aktiváló kóddal együtt megkapja a vásárló.
  • A Microsoft oldalán található és futtatható egy telepítő adathordozó készítő eszköz (MediaCreationTool program), amellyel könnyen és egyszerűen az ISO állományból egy Windows 10 telepítő pendriveot lehet készíteni (DVD-t is).
  • Az letöltés és használat legális a Microsoft és az EU törvények teszik lehetővé.
  • A megvásárolt aktiváló kulcs globálisan bármely nyelvű Windows 10 Pro operációs rendszerhez használható, így a Magyarhoz is.
  • Az új Windows 10 rendszer telepítése közben adható meg az aktiválási kulcs (termék kulcs), de telepítés után is aktiválható.
  • A Windows 10 Pro 32 vagy 64 bites verziójának aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít.
  • Az upgrade-lt, korrábbi Windows-ról való felfrissítés esetén, vagy régi telepítés esetén nem garantálható az aktiválás, ami nem a kulcs hanem a már megváltozott fájl rendszer problémája lehet. Ilyen esetben a megfelelő verzió telepítésére lehet szükség.
  • Esetlegesen egy már korábban telepjtett Windows 10 esetében, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni a rendszert, úgy a kapott letöltő linken lévő Win 10 program telepítésre lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetövé tett link-röl.
  • Az aktiváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív Internet kapcsolattal rendelkezzen.

ESD szoftver
Elektronikus licenc, a termék, illetve ár nem tartalmaz fizikai CD/DVD lemez vagy pendrive adathordozót, COA matricát, így az nem kerül átadásra, vagy postázásra. Elektronikus licenc esetén a számla tartalmazza a kulcsot. Csak letölthető elektronikus formában kerül átadásra, a szoftver tartalmát a vásárlónak kell letöltenie a kapott linkről, amelyet a kapott digitális termékkulccsal tud aktiválni. (elektronikus szoftver kézbesítés)Fizetési lehetőségek
Banki átutalással, bankkártyával (Visa, Master),
banki befizetéssel, valamint PayPal-lel lehetséges.

Fizetés | szállítás | átvétel | garancia


Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges.
Átvétel elektronikus formában, email-ben és letölthető formában. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. (Egyes esetekben előfordulhat 2 munkanap, kérjük aki nem tudja a szállítási időt kivárni ne adjon le megrendelést.)

GARANCIA:

30 nap, ami abban az esetben érvényesíthető amennyiben, valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot kap vásárló, amennyiben a problémát 30 napon belül jelzi. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A vásárló aktiváló kulcsot és hivatalos letöltő linket kap, a licenc szerződés a program feltelepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.


Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.

A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.

Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszatérítés nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kérjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi és elfogadja a terméklapon leírtakat.Újrahasznosított szoftver: A „second hand” vagy „remarketing” szoftverek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, számítógép selejtezésekből származó, valamint elavult, meghibásodott, bontott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba. Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11.) határozata alapján a használt licencek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Volume, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28.). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint nem átvihető licenc, kizárólag 1db eszközre telepíthetők.

A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):

„A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4. cikk (2) bekezdése és az 5. cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A »jogszerű megszerző« fogalma”

A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:

1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23?i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.

2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog.A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Minden márkanév, illusztráció, logó csak a vásárlási ajánlat, illetve jellemzők leírásrára szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
Köszönjük az érdeklődést

Szállítás és fizetés módja Szállítási alapdíj      
Elsőbbségi levél előre utalással Ingyenes      
Garancia: 1 hónap
További információk a termék szállításával kapcsolatban:
Fizetés banki előre utalással, banki befizetéssel, vagy PayPal útján és bankkártyával lehetséges. Átvétel, kézbesítés elektronikus úton. Szállítás: 0Ft. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. Fizikai kézbesítés nincs, csak e-mailben és letölthető formában, mivel ESD termék, nem fizikai adathordozó. Garancia: 30 nap

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)

Kérdező: Donatello(0) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban

kérdés Tisztelt tucsigold! Egyéni vállakozó vagyok, Oláh imola Emese, érdeklődök hogy a termék számlája rendese elszámolható-e , Illetve nekem egy SSD ém van, most lett a gép átalakítva, le kell törölnöm gondolom a régi op rendszert, szóval hogyan kell feltelepíteni a win 10 prot ha megrendelem? - Donatello 2018.10.11. 10:13:11
válasz Tisztelt Donatello! Alanyi adómentes számla (AAM), ÁFA tartalma nincs ezért nem kell bajlódni az ÁFA rész elszámolásával, mivel azt meg sem kell fizetni vásárláskor. A telepítéssel kapcsolatban a termékleírásban található Microsoft linken minden infót megtalál alul, illetve onnan kell hivatalosan letölteni, rendszerindító adathordozót készíteni és telepíteni a programot. Kézbesítési email-ben is küldünk telepítési információkat, de technikailag értelem szerűen a vásárlónak kell a telepítést megoldania, mi az aktiválásban tudunk segítséget nyújtani, illetve garanciát vállalni. Mivel fogalmunk nincs milyen az előző rendszere, illetve gépe, így nem tudjuk törölni kell e, de ha az is Win 10 Pro akkor sok esetben aktiválható a régebbi is, de csak új tiszta telepítés esetén garantált. Üdv, - tucsigold 2018.10.11. 10:48:12

Galéria - további termékek az eladó kínálatából

Vásárlás - Microsoft Windows 10 Professional (FPP/RETAIL) LICENC KULCS Win 10 Pro ESD Garancia | Számla

A termék elkelt fix áron.

FIX
ár
7 500 Ft
Áru mennyisége:
1 db
Az aukció kezdete:
2018.10.09. 15:35:49
Aukció befejezve:
2018.10.13. 08:54:36 - Frissíts!
Kapcsolódó top 10 keresés és márka