Microsoft WINDOWS 7 Professional Aktiváló Licenc Kulcs | Win 7 Pro 64bit | ESD | GARANCIA | SZÁMLA - 5 500 Ft

Microsoft Termékkulcs Aktiváló Licensz Kód

Termékkód: 2683271777
Licitek: 0
Látogatók: 733

FIX
ár
5 500 Ft
Áru mennyisége:
7 db
Az aukció kezdete:
2018.10.03. 14:25:17
Aukció befejezve:
2018.10.24. 14:25:17 - Frissíts!
Állapot:
Új
Szállítási költség:
Nincs
Szállítás és fizetés:
Elsőbbségi levél előre utalással
Garancia:
1 hónap
Számlaadás:
Van
Az áru helye:
Békés megye, Békéscsaba
Microsoft WINDOWS 7 Professional Aktiváló Licenc Kulcs | Win 7 Pro 64bit | ESD | GARANCIA | SZÁMLA - 5500 Ft - Vatera.hu Kép
Nagyításhoz vigye az egeret a kép fölé!
Eladó: tucsigold(562)
99.82%
A megvett termék
Kapcsolatfelvétel az eladóval
A tranzakció lebonyolítása
Szállítás és csomagolás
Értékelés eladóként: 99.82%
Értékelés vevőként: 100%
Regisztráció időpontja: 2017.03.21.
99.82%
Gyártó: Microsoft
Állapot: újszerű

Microsoft WINDOWS 7 Professional (ESD) + Aktiváló Kulcs (64 bit)
(Elektronikus Szoftver Kulcs, Végleges Aktiválás)

Windows 7 Pro elektronikus termék kulcs + ISO letöltő link kerül
átadásra. A programot biztonságos tárhelyről töltheti le a vásárló.

Verzió:
Windows 7 Professional 64bit, OEM, Magyar
(Remarketing, újrahasznosított licenc, használt szoftver, garanciával)

Teljes verzió | Magyar nyelv | Windows 7 Pro
Aktiválható online vagy telefonon. Örök licenc 1db PC-re.

Számla | Garancia | Jogi nyilatkozat | EULA | Támogatás
(Átadjuk a termékkulcsot és a hozzá tartozó serial ID azonosítót is.)

A biztonságos helyről letöltött gyári telepítő fájlból telepítő adathordozót lehet készíteni,
amelyhez szintén letölthető a Microsoft telepítési adathordozó készítő alkalmazás.


Aktiválható online vagy telefonon. Élettartam (örök) licenc 1db PC-re.


ESD szoftver
Electronic Software Delivery, azaz ESD jelentése:
Elektronikus Szoftver
Kézbesítés, azonnali hozzáférhetőség.

Átvétel
Az ESD termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint
a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban teljes
mértékben megegyeznek a fizikai verzióval használt licencek esetében is,
csak az átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető
kulcsok és termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.

Számla
A vásárló a számlát elektronikusan
kapja meg
PDF formátumban az email címére.

Azonnal vihető, nem kell rá várni
Kézbesítési idő 24 órán belül email-ben
és a kapott letöltő linken.Jogalap

Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11.) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, használt licencek tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adathordózó lemezén található, COA vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett. Bontott számítógépről elválasztott, újrahasznosított szoftver.
(ECLI:EU:C:2012:407, EU 2001/29/EG, 28., 2009/24/EK)Windows 7 Pro licenc kulcs és letöltő link

  • A Windows 7 Pro 64 bit teljes Magyar verziója tölthető le gyári ISO fájl (lemezkép fájl) formátumban biztonságos (https://) tárhelyünkről. A letöltő linket vásárláskor az aktiváló kulccsal együtt megkapja a vásárló, amelyek a számlán is szerepelnek.
  • A gyártó weboldala felismeri a licence kulcsot, de OEM szoftver esetében a gyártótól való letöltés nem támogatott a licenckulcs alapján (az EULA értelmében), ezért az OEM forgalmazóhoz irányít a gyártó weboldala. Továbbá a gyártó már nem forgalmazza és fórumain nem támogatja a Windows 7 kiadást, ezért biztosítjuk a szabályoknak megfelelően saját szerverünkről az eredeti lemezkép fájl letölthetőségét, mint elektronikus kézbesítés (ESD).
  • A linkről letölthető egy telepítési adathordozó készítő eszköz, amellyel könnyen és egyszerűen a letöltött ISO lemezkép fájlból könnyen egy Windows 7 Pro telepítő pendriveot lehet készíteni (DVD-t is).
  • Az letöltés és használat legális a Microsoft és az EU törvények teszik lehetővé.
  • A használt, leválasztott és a fel nem használt oem licencek szabadkereskedelme legális az Európai Unio területén.
  • A megvásárolt aktiváló kulcs több nyelvű Windows 7 Pro operációs rendszerhez is használható, így a Magyarhoz is.
  • A Windows 7 Pro 32 vagy 64 bites verziójának termékkulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít.
  • A digitális termékkulcs működése csak új, tiszta telepítésű Windows 7 Pro esetében garantált. Az upgrade-lt, korrábbi Windows-ról való felfrissítés esetén nem garantálható az aktiválás, ilyen esetben a megfelelő verzió telepítésére lehet szükség.
  • Esetlegesen egy már korábban telepített Windows 7 esetében, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni a rendszert, úgy a kapott letöltő linken lévő Win 7 program telepítésre lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a elérhetövé tett link-röl. Az aktiváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív Internet kapcsolattal rendelkezzen vagy telefonon keresztül aktiválható.

ESD szoftver
Elektronikus licenc, a termék, illetve ár nem tartalmaz fizikai CD/DVD lemez vagy pendrive adathordozót, vagy matricát, így az nem kerül átadásra, vagy postázásra. Elektronikus licenc esetén a számla tartalmazza a kulcsot. Csak letölthető elektronikus formában kerül átadásra, a szoftver tartalmát a vásárlónak kell letöltenie a kapott linkről, amelyet a kapott digitális termékkulccsal tud aktiválni. (elektronikus szoftver kézbesítés)
Fizetési lehetőségek
Banki átutalással, bankkártyával (Visa, Master),
banki befizetéssel, valamint PayPal-lel lehetséges.

Fizetés | szállítás | átvétel | garancia


Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges.

Átvétel elektronikus formában, email-ben és letölthető formában. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. (Egyes esetekben előfordulhat 2 munkanap)

GARANCIA:

30 nap, ami abban az esetben érvényesíthető amennyiben, valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot biztosítunk, amennyiben a problémát 30 napon belül jelzi a vásárló. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A vásárló aktiváló kulcsot és hivatalos letöltő linket kap, a licenc szerződés a program feltelepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.


Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.

A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.

Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszavásárlás nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi a terméklapon leírtakat.Újrahasznosított szoftver: A „second hand” vagy „remarketing” szoftverek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, számítógép selejtezésekből származó, valamint elavult, meghibásodott, bontott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba. Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11.) határozata alapján a használt licencek kereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Value, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28.). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint nem átvihető licenc, kizárólag 1db eszközre telepíthetők.

A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):

„A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4. cikk (2) bekezdése és az 5. cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A »jogszerű megszerző« fogalma”

A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:

1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23-i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.

2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog.A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Minden márkanév, illusztráció, logó csak a vásárlási ajánlat leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
Köszönjük az érdeklődést

Szállítás és fizetés módja Szállítási alapdíj      
Elsőbbségi levél előre utalással Ingyenes      
Garancia: 1 hónap
További információk a termék szállításával kapcsolatban:
Fizetés banki előre utalással, banki befizetéssel, vagy PayPal útján és bankkártyával lehetséges. Átvétel, kézbesítés elektronikus úton. Szállítás: 0Ft. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. Kézbesítés csak e-mailben és letölthető formában történik, mivel ez egy digitális ESD termék, nem fizikai adathordozó. Garancia: 30 nap

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)

Kérdező: Le2adfle(0) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban

kérdés Tisztelt tucsigold! A windows 7-es digitalis termekerol szeretnek erdeklodni. Nincs meg operacios rendszer a gépemen, igy hogy tudnek telepiteni ra egy ilyen jellegu termeket? Erdeklodnek, hogy ha telefonra toltom le a szoftvert az emailembol vagy pendrivera, akk tudom e egy op. Rendszerrel nem delkezo termekre telepiteni a szoftvert? Válaszát elore is koszonom Lélek Ádám - Le2adfle 2018.10.12. 00:00:09
válasz Tisztelt Le2adfle! Ilyen esetben egy másik számítógép szükséges amin letölthető és a letöltött lemezkép fájlból (ISO) egy Microsoftos segéd program segítségével rendszer indító és telepítő pendrive-ot (vagy DVD-t) kell készíteni. Üdv, - tucsigold 2018.10.12. 08:38:55
Kérdező: geyza74(123) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban

kérdés Tisztelt tucsigold! Elnézést de nem értem a megrendelt termék kézhezvéte- lét továbbá a banki utaláshoz számlaszám kellene , vagy utánvétel utján is fizethetek? Az én ismereteim szerint a törvényes használathoz szükséges . matricát meg kell vásárolni és ráragasztani a gép oldalára.Kérem világosan tájékoztatni sziveskedjen.Üdvözlettel geyza - geyza74 2018.10.22. 03:01:46
válasz Tisztelt geyza74! A fizetéshez szükséges adatokat elküldte a vatera a vásárlói tájékoztatóban részletesen. ESD programok esetében nincs fizikai kézhezvétel, elektronikus kézbesítés történik ezért "ESD", így utánvétel sincs értelem szerűen. Semmilyen törvény, jogszabály, vagy hivatalos EU bírósági közlemény nem tartalmazza, hogy matrica szükséges és csak azzal törvényes, továbbá nem tartalmaz ilyet a Microsoft végfelhasználói szerződése sem. A matrica új számítógép vásárlásakor kerül a számítógépre és a PC gyártó ragasztja fel nem a felhasználó. Egyetlen ESD szoftvert forgalmazó cég sem ad matricát beleértve a microsoft-ot sem. Ha Ön a microsoft oldalán vásárol licencet nem kap hozzá semmilyen matricát, sem pedig más forgalmazótól sem. Az ESD online licenc és a matrica két külön fogalom és nem tartozik össze. Nem beszélve, hogy Windows 7 programot a Microsoft már rég nem forgalmazza, így nem is kerülhet semmilyen matrica forgalomba, főleg nem egy végfelhasználó számára. Üdv, - tucsigold 2018.10.22. 17:35:15
Kérdező: Ocsmanek(1) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban

kérdés Tisztelt tucsigold! Üdv! Az aktiváló kulcs érdekelne,mi a leg gyorsabb megoldás - Ocsmanek 2018.10.23. 08:37:52
válasz Tisztelt Ocsmanek! átutalás vagy bankkártyás fizetés után 24 órán belül, általában azon a napon kézbestés történik. Üdv, - tucsigold 2018.10.24. 08:49:59
Kérdező: Mag1lla(117) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban

kérdés Tisztelt tucsigold! Amennyiben aktuális még az eladás, kérem, indítsa újra a hirdetést, mert szeretném megvásárolni a terméket. köszönettel: - Mag1lla 2018.12.10. 14:55:29

Galéria - további termékek az eladó kínálatából

Vásárlás - Microsoft WINDOWS 7 Professional Aktiváló Licenc Kulcs | Win 7 Pro 64bit | ESD | GARANCIA | SZÁMLA

FIX
ár
5 500 Ft
Áru mennyisége:
7 db
Az aukció kezdete:
2018.10.03. 14:25:17
Aukció befejezve:
2018.10.24. 14:25:17 - Frissíts!
Kapcsolódó top 10 keresés és márka