Metamorf masszázkezelés- egy nagyon hatékony, speciális blokkoldó technika

Termékkód: 2727590390
Ár:
7 000 Ft

Ez a hirdetés lejárt!

Szolgáltatás helye:
Budapest, XIX. kerület
Hirdetésfeladás:
2019.02.05. 17:13:33
Hirdetés vége:
2019.05.06. 18:13:00
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: 99.9%
Értékeléseinek száma: 1997
Keres/Kínál: Kínál
Cég/Magánszemély: Magánszemély
Számlaadás: van
A metamorf "masszázs"-kezelés egy nagyon hatékony, speciális blokkoldó technika.   
Megszabadítja a lelket a sérülésektől, így lehetőséget teremt, hogy teljesebb, örömtelibb, harmonikusabb életet éljünk.
A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást.
(Régen a magyar nép gyógyítói, a sámánok alkalmazták ezt a technikát.)
A  metamorf masszázs nagy segítség a blokkok feloldásában, mert egy  rendkívül hatékony "lelkiblokk-oldó" technika, egy teljesen  veszélytelen, megbízható módszer. Felszabadítja a lelket a feleslege  korlátok alól és lehetőséget teremt a teljesebb, örömtelibb,  önmegvalósító életre.
Segít  megszüntetni a félelmeket, gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, a  nyomasztó érzéseket, fusztrációkat; nyitottabbá, oldottabbá,  életerősebbé válni.
Megnő az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, életkedvünk. Vidámabbak, optimistábbak leszünk.
A  pszichoszomatikus betegségek és tünetei is enyhülnek, illetve  megszűnnek, mint például a gyomorfekély vagy a rendszeres végtaggörcsök.
A  masszázs kedvezően hat továbbá a cukorbetegségre, az allergiára, az  asztmára, a migrénre, a depresszióra, a pánikbetegségre, a szívritmus  zavarra, a vérnyomás problémákra, az izzadásra, a körömrágásra, a  szájszagra.
Az  állandóan hideg végtagok felmelegszenek, megszűnnek a vese-, máj-, epe  és emésztési gondok, izületi problémák, csont- és fogproblémák,  idegbecsípődések, hajhullás, rendszeres megfázás, gyakori torok- és  fülfájás.
Kontraindikációja nincs, bárkin alkalmazható.
Rendkívül kíméletes, de nagyon hatékony módszer, gyerekeken is alkalmazható.
  • Ez a technika lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen  a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, így hatva az  idegenrendszeren keresztül a tudatalattira is. Az érintések által  keletkező energiahullám kilöki a blokkokat, a gátakat, felszabadítva az  energetikai rendszerünket is.
  • A különböző szervek reflex pontjai az egész testen megtalálhatóak,  így a lábon, a kézen, és a fejen is. Ez a technika a gerinc reflex  pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a  különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják.  Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes  tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom  ide kerül, és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a  gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Bizonyos területek energia  hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak  leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. A metamorf  masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc  reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező  energia-hullám kilöki ezeket a gátakat. Segít az előző életekből
    áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban  és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában egyaránt.
Időtartama: 40-60 perc
Hozzájárulás mértéke: 7000,-  
Személytől, problémától függően általában 3-5 kezelés ajánlott.
Bérlet vásárlása esetén jelentős kedvezmény!
FONTOS!  A fent leírt információk csak tájékoztató jelleggel bírnak! Nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt, diagnózist és terápiát. Egészségügyi probléma esetén orvoshoz kell fordulni!  A metamorf masszázs csak kiegészítő kezelésként használatos.

Csak a nevében masszázs!!! A kezelés felöltözve történik, kézfej, lábfej, fej érintésével!


Budapesten  Kispesten (XIX. kerület KÖKI közelében)  érhető el a szolgáltatás, illetve a XVI. kerületben és környékén előzetes megbeszélés alapján házhoz megyek.